Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Πλήγμα στην πορνεία λόγω του λοκ άουτ!!

Αυτή είναι η μεγαλύτερη είδηση από την άλλη πλευρά του Αταλαντικού και το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Το λοκ άουτ έχει προκαλέσει μεγάλο πλήγμα στην πορνεία της Νέας Υόρκης!
Πλήγμα στην πορνεία λόγω του λοκ άουτ!
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Darren Rovell του CNBC έκανε ρεπορτάζ και μίλησε με ένα προαγωγό στο "Μεγάλο Μήλο" ονόματι Henry ο οποίος τόνισε πως η μείωση είναι μεγάλη λόγω του γεγονότος ότι οι ομάδες δεν ταξιδεύουν και μαζί μ’ αυτούς δεν ταξιδεύουν και οι εύποροι φίλαθλοι.
Στο συγκεκριμένο άρθρο γίνεται εκτενής αναφορά σε όλα τα επαγγέλματα που έχουν δεχθεί παράπλευρες απώλειες από την απεργία στο ΝΒΑ. Για παράδειγμα αναφέρεται ότι η απώλεια που θα έχει το Porters Bar & Grill που βρίσκεται στο γήπεδο των Σέλτικς θα είναι 300.000 δολάρια σε περίπτωση που ακυρωθεί τελικά η σεζόν!
Και δεν είναι αυτός ο μόνος που δέχεται πλήγμα. Οι εκφωνητές των ομάδων χάνουν περίπου 1000 δολάρια το παιχνίδι, τα ξενοδοχεία που φιλοξενούν ομάδες του ΝΒΑ χάνουν περί το μισό εκατομμύριο δολάρια σ’ όλη τη σεζόν, οι εταιρείες που φτιάχνουν προϊόντα των ομάδων έχουν τεράστια μείωση στις πωλήσεις τους και ακόμα και οι δημοσιογράφοι όπως ο Jesse Thomas από το Ντένβερ (καλύπτει ραδιοφωνικά τα παιχνίδια των Νάγγετς) θα χάσει τον μισό ετήσιο μισθό του.
Πηγή: superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: