Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ζήτησε εισιτήρια ο ΠΑΟ!!

Η ΠΑΕ Παναθηναικός ζήτησε με επίσημο έγγραφο εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Άρη τη 10η αγωνιστική στο Κλ. Βικελίδης. Οι πράσινοι ζήτησαν το 5% των εισιτηρίων (αναλογεί σε περίπου 1200 εισιτήρια που πάντα στο Βικελίδης γίνονται 800 για λόγους ασφαλείας).
Ζήτησε εισιτήρια ο ΠΑΟ
Η ΠΑΕ Παναθηναικός ζήτησε με επίσημο έγγραφο εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΑΡΗ την δέκατη αγωνιστική στο Κλ. Βικελίδης. Οι πράσινοι ζήτησαν το 5% των εισιτηρίων (αναλογεί σε περίπου 1200 εισιτήρια που πάντα στο Βικελίδης γίνονται 800 για λόγους ασφαλείας).
Ο ΑΡΗΣ πάντα θέλει να δίνει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους οπαδούς κι εφόσον εξασφαλίσει ότι θα λάβει στον δεύτερο γύρο το αντίστοιχο ποσοστό για το ΟΑΚΑ, θα συναινέσει στο αίτημα του Παναθηναικού.
Ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο ότι η αστυνομία δεν θα επιτρέψει την μετακίνηση όπως έχει κάνει σε όλες τις τελευταίες ανάλογες περιπτώσεις για μετακινήσεις οπαδών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Άλλωστε η απόφαση απαγόρευσης για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι η πλέον πρόσφατη. Θα πρέπει να αναμένουμε την επόμενη εβδομάδα την σχετική σύσκεψη στο Κλ. Βικελίδης όπου θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: