Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

«'Αρτσι μπούρτσι με αναλαμπές»!

Mπορεί το... διπλό του Ολυμπιακού στο «Βελοντρόμ» να συζητήθηκε από όλη την Ευρώπη, όμως ο Γρηγόρης Γεωργάτος δεν φαίνεται να πείθεται από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας τον οποίο χαρακτήρισε «άρτσι μπούρτσι»!
«'Αρτσι μπούρτσι με αναλαμπές»!
Ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρολεύκων» μίλησε στο Sentra fm για την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μαρσέιγ, για το μέλλον του ομίλου αλλά και γενικά για τις εντυπώσεις από την ομάδα!
Για τις ελπίδες πρόκρισης του Ολυμπιακού:
«Πιστεύω ότι θα κερδίσει την Άρσεναλ και αυτή η Μαρσέιγ που είδα δεν είναι ικανή να κερδίσει στη Γερμανία την Ντόρτμουντ. Εδώ που έχει φτάσει το πράγμα, είναι ένα παιχνίδι. Η Άρσεναλ θα έρθει να παίξει την μπάλα της. Το θέμα, όμως, είναι ότι για τον Ολυμπιακό είναι ιστορικό παιχνίδι. Θα έχουν πάθος πίεση κι όλα συνηγορούν στο να προσπαθήσουν να περάσουν. Είναι άλλο να παίζει κι η άλλη ομάδα με το ίδιο πάθος γιατί θέλει να περάσει κι άλλο να είναι αδιάφορη».
Για τις εντυπώσεις του από το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ:
«Είδα έναν Ολυμπιακό πάρα πολύ καλό. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία και να πω ότι ήταν χάλια η Μαρσέιγ. Πιστεύω ότι με απουσίες μια ομάδα γιγαντώνεται, γιατί αυτοί που παίζουν φοβούνται το διασυρμό. Και αυτό βγήκε στον Ολυμπιακό και στους παίκτες που αντικατέστησαν τους απόντες».
Για την εικόνα του Ολυμπιακού:
«Δεν υπάρχει ακόμη η βελτίωση που θέλουμε. Υπάρχουν αναλαμπές όπως η χθεσινή. Το μόνο που πιστεύω ότι έχει ο Ολυμπιακός είναι η φιλοσοφία ότι προσπαθούμε να παίζουμε την μπάλα μας, αλλά δεν βλέπω πλάνο και τρόπο. Υπάρχει ένα στιλ... άρτσι μπούρτσι με αναλαμπές. Η ομάδα δουλεύει ένα χρόνο με τον ίδιο και έχουν συνηθίσει ότι πηγαίνουν να κυνηγήσουν το αποτέλεσμα και αυτό φάνηκε στο χθεσινό παιχνίδι».
Για το αν παίζουν ρόλο και οι απουσίες:
«Σίγουρα παίζουν ρόλο οι απουσίες. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, έχει τραυματισμούς, μπορεί να θέλεις πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι και να μη σου βγούνε. Είναι μεγάλη διαφορά να έχεις κάθε βδομάδα όλους τους παίκτες υγιείς και διαφορετικό να σου λείπει πάντα κάποιος».
Για τον Φετφατζίδη:
«Έχω μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Φετφατζίδη. Είναι μεγάλο ταλέντο. Ο Σάντος δεν τον καλεί για του λείπει η εμπιστοσύνη, επειδή δεν παίζει στον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τον μικρό και συμφωνούν και άνθρωποι που τον βλέπουν καθημερινά. Δεν μπορώ να τα πιστέψω όλα. Ξέρω ότι πολλοί ζηλεύουν και για να δικαιολογήσουν κάποιους άλλους, λένε διάφορα. Έχει τρομερό ταλέντο που σπάνια βρίσκεις στην Ελλάδα και αποτελεί κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Είναι παιδί μετρημένο, δεν είναι σαν τον Μήτρογλου που είναι πιο τρελός. Πρέπει να τον προσέξει πάρα πολύ ο Ολυμπιακός. Το τι είναι και τι κάνει στις προπονήσεις, είναι άλλο θέμα. Άλλωστε, για αυτό υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν στην ομάδα για να τον βοηθήσουν. Είναι κεφάλαιο που δεν πρέπει να χαθεί. Ευτυχώς που έβαλε χθες το γκολ για να τον ξαναδούμε και πάλι. Εκεί που έγινε πανικός με το όνομά του, ψάχναμε να τον βρούμε».
Για τον Μαρκάνο:
«Με έχει μπερδέψει. Χθες μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά υπήρχαν και παιχνίδια που δεν μου άρεσε καθόλου και γι αυτό με έχει μπερδέψει. Είναι ο παίκτης του προπονητή. Προσπαθεί πώς να τον χωρέσει στην ενδεκάδα κι αυτό είναι πλεονέκτημα. Δεν πιστεύω, πάντως, ότι θα τον δούμε σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού, όπως τον βλέπω μέχρι στιγμής. Δεν έχει την ικανότητα να παίξει σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Η παρουσία του γενικά δεν μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη, αλλά χθες μου άρεσε».
Για το αν ο Χολέμπας μπορεί να καθιερωθεί στην Εθνική:
«Είναι μια λύση σημαντική για τον Σάντος, αλλά δεν θα πάρει και τη φανέλα στο σπίτι του. Δεν έχει μόνο τον Σπυρόπουλο ή μόνο τον Τζαβέλλα, αλλά έχει και τον Χολέμπας».
Για το πρωτάθλημα:
«Έχει πολύ δρόμο. Η σκοτούρα της Ευρώπης είναι καλή σκοτούρα, αφού του δίνει αέρα και ψυχολογία ότι συνεχίζει. Άλλωστε, αν περάσει στους 16 θα έχει καιρό να παίξει».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: