Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Στο τέλος θα γίνουν ...Κόλο Κόλο!!

Πολύ τα μπερδεύει ο Πάμπλο Κοντρέρας, ενώ ήδη πολλοί τον βλέπουν με μισό μάτι στον ΠΑΟΚ. "Ευτυχώς που είναι ανοικτή η πόρτα της Κόλο Κόλο", είπε Χιλιανός!
Στο τέλος θα γίνουν ...Κόλο Κόλο!
"Δεν έχω κάνει καμία διαπραγμάτευση, δεν έχω μιλήσει με τους ανθρώπους της Κόλο Κόλο. Στην πραγματικότητα είχα προβλήματα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Εξοργίστηκαν από αυτά που γράφονται. Σέβομαι την ομάδα που αγωνίζομαι τώρα και δεν θέλω να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα. Μου αρέσει η ιδέα να επιστρέψω στην Χιλή, αλλά δεν μπορεί αυτό να γίνει τον Ιανουάριο", είπε αρχικά και πρόσθεσε για το ότι δεν έπαιξε την Κυριακή (20/11) απέναντι στον Παναιτωλικό και τις φήμες που πως αυτό συνέβη διότι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ενοχλημένοι: "Μου το επιβεβαίωσαν προσωπικά, μου το είπαν", δήλωσε.
Επίσης, επεσήμανε πως η μεταγραφή του στην Κόλο Κόλο δεν εξαρτάται από τον ίδιο: "Αυτό που λέω είναι δόξα τω Θεό που οι πόρτες της Κόλο Κόλο είναι ανοιχτές. Εδώ στην Ελλάδα γνωρίζουν ότι κάθε Ιούνιο και Δεκέμβριο έχω την ευκαιρία να επιστρέψω στη Χιλή. Σέβομαι την ομάδα που με ανέδειξε και πρέπει να πω ότι θα ήθελα να γυρίσω πίσω. Ενδιαφέρομαι, αλλά δεν εξαρτάται από μένα", τόνισε ο Χιλιανός στόπερ στην ιστοσελίδα "Laterera.com".
Ο Κοντρέρας αποκάλυψε ακόμη ότι έχει προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, ενώ τόνισε πως για να επιστρέψει στην Κόλο Κόλο πρέπει να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων. Επίσης πρόσθεσε πως: "Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει το συμβόλαιο μου για δύο ακόμη χρόνια. Πάντως μου δίνουν την ευκαιρία ακόμη να παίζω σε υψηλό επίπεδο. Έχω προσφορές από ευρωπαϊκούς συλλόγους και τη Μέση Ανατολή".

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: