Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Nέο “μπουγιουρντί” από την FIFA, μετά τον Σουλεάπ ο Οργκανίστα!!

Μετά τον Μάριους Σουλεάπ, μια ακόμη «ειδοποίηση» ήρθε απο την FIFA η οποία καλέι τον ΟΦΗ να τακτοποιήσει άμεσα η οικονομική εκκρεμότητα στον πρώην παίκτη του ΟΦΗ, Σέτζιο Οργκανίστα.
Nέο “μπουγιουρντί” από την FIFA, μετά τον Σουλεάπ ο Οργκανίστα
Η ειδοποίηση έχει το χαρακτήρα του κατεπείγοντως για να μην ενεργοποιηθεί η ποινή αφαίρεσης βαθμών. Οι προσφυγές συνεχίζουν να απειλούν την συνοχή της ομάδας και τα οικονομικά προβλήματα έχουν κάνει κάποια μέλη της διοίκησης,να μην αντέχουν άλλο αυτήν την πίεση.O Πορτογάλος φαίνεται να ζητά μια οφειλή η οποία ανέρχεται στις 25.000 ευρώ.
Την ίδια ώρα κρίσιμο Δ.Σ. θα διεξαχθεί σήμερα στην ΠΑΕ ΟΦΗ με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ακόμα αυτό των παραιτήσεων. Μέλη του Δ.Σ. χαρακτηρίζουν την συνεδρίαση πολύ σοβαρή, καθώς τα συσσωρευμένα οικονομικά προβλήματα έχουν φέρει κάποιους να σκέφτονται ανοιχτά το ενδεχόμενο ακόμη και αποχώρησης.
Οι προσφυγές, το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, το αδιέξοδο που υπάρχει στην διαχείριση οικονομικών εκκρεμοτήτων, έχει φέρει κάποιους στο αμήν.
Γρίφος είναι η στάση του Μαχλά, από τον οποίο πάντως θα ζητηθεί μια αναλυτική οικονομική εικόνα, ενώ ήδη έχει δοθεί εντολή στο λογιστήριο να γίνει μια αποτύπωση της οικονομικής κατάστασης και τον παλαιών και νέων προσφυγών.
Πηγή: gentikoule.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: