Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

"Φώναξα ασ' την στον Τζιμπούρ!"

Ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο "χρυσός" σκόρερ του Ολυμπιακού, ήταν πανευτυχής που κατάφερε και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη επί της Μαρσέιγ. Ο νεαρός άσος περιέγραψε πως έγινε το 1-0!
"Φώναξα ασ' την στον Τζιμπούρ!"
«Είχε ανέβει η άμυνα της Μαρσέιγ ψηλά, είχε τη μπάλα ο Γέστε και είπα ότι θα την πετάξει στον χώρο, όπως και το έκανε, ήμουν σίγουρος πως θα την πετούσε στο χώρο, ήμουν εγώ μαζί με τον Τζιμπούρ, του φώναξα 'άσε την', την άφησε, έκανε το σουτ, ήταν καλό σουτ, επιτέλους και σκόραρα», είπε αρχικά ο νεαρός άσος.
Στο αν αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο, απάντησε: «Νομίζω ότι είναι μια δικαίωση. Πρέπει να έχει και συνέχεια, δεν μπορώ να επαναπαυτώ και να βελτιωθώ μέσα από τις προπονήσεις».
Ερωτηθείς αν μπορεί να βοηθήσει περισσότερο τον Ολυμπιακό στη συνέχεια, υποστήριξε: «Μέσα από πολλή δουλειά πιστεύω πως γίνεται, είναι εφικτό. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες σε νεαρή ηλικία, μπορούν να ανταποκριθούν στις ομάδες τους και νομίζω ότι αξίζουμε μια ευκαιρία».
Όσο για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ, τόνισε: «Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League. Νομίζω ότι με μια νίκη με την Άρσεναλ θα τα καταφέρουμε».
Για το γεγονός πως η Άρσεναλ ενδεχομένως «κατέβει» στον Πειραιά με τη δεύτερη ομάδα, επεσήμανε: «Δεν το σχολιάζουμε καν αυτό. Η Άρσεναλ είναι πάντα Άρσεναλ, δεν έχει σημασία δεύτερα ή πρώτα. Όλο το ρόστερ της είναι πολύ δυνατό και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».
Τέλος, για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Αστέρα στην Τρίπολη, δήλωσε: «Σημαντικό παιχνίδι και αυτό για το πρωτάθλημα. Μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό πρέπει να έρθει μια νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: