Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ετοιμάζει αλλαγές ο Μπόλονι!!

«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει…» λένε αλλά με βάση τα σημερινά δεδομένα, ο Λάζλο Μπόλονι σκέφτεται να αλλάξει τρεις τουλάχιστον παίκτες σε σχέση με την αναμέτρηση που πέρασε κόντρα στον Παναιτωλικό.
Ετοιμάζει αλλαγές ο Μπόλονι
Στην άμυνα όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει ο Έτο. Ο Βραζιλιάνος είναι απολύτως καλά και πιθανότατα θα πάρει την θέση του Σνάουτσνερ. Από εκεί και πέρα Μπαλάφας, Μαλεζάς και Σταφυλίδης και ο Χαλκιάς λογικά θα παραμείνουν στις θέσεις τους.
Στο χώρο του κέντρου ο Γκαρσία και ο Σπαντάτσιο δείχνουν σίγουροι. Αυτό φάνηκε από τις σημερινές ασκήσεις. Σε κάποια στιγμή παρτενέρ του Γκαρσία στα χαφ βρέθηκε ο Κοντρέρας (!) αλλά όλα δείχνουν ότι γι’ αυτή την θέση φαβορί είναι ο Κοστίν Λαζάρ, ενώ ο Φωτάκης μάλλον θα ξεκουραστεί.
Όσον αφορά την επίθεση και με βάση πάντα την σημερινή προπόνηση, οι Παπάζογλου και Βιεϊρίνια κρατάνε τις θέσεις τους. Από εκεί και πέρα σε σημαντικό κομμάτι της προπόνησης ο Μπόλονι δοκίμασε ως εξτρέμ τον Στέφανο Αθανασιάδη… Το σίγουρο είναι ότι ο Σαλπιγγίδης μάλλον θα ξεκουραστεί και από εκεί και πέρα πιθανότητες να παίξει δεξιά έχει και ο Γεωργιάδης. Ποιος θα είναι ο σέντερ θα αποφασιστεί την Κυριακή.
Για το αν αυτή είναι μία επιλογή ή μία δοκιμή ή κάτι τυχαίο θα φανεί τις επόμενες ημέρες μέχρι το Σάββατο.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: