Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Άνω κάτω με Μπαλοτέλι!


Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι πέρα από την κατήφεια και την απογοήτευση για την ήττα είχε να ασχολείται και με το κουκούλωμα των νέων παραστρατημάτων του Μπαλοτέλι, που μπορεί να άργησαν λίγο αλλά βγήκαν όλα στη φόρα με την επιστροφή της ομάδας στο Μάντσεστερ.
Αρχικά στην αναχώρηση στο αεροδρόμιο ο σούπερ Μάριο πληροφορήθηκε ότι δεν θα έβγαινε αυτός να μιλήσει στη Συνέντευξη Τύπου πριν το ματς δίπλα από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και έγινε το έλα να δεις. Ο Ιταλός δεν το χώνευε ότι θα επέστρεφε στην πατρίδα του για λίγες μέρες και τα φώτα θα έπεφταν σε άλλον και τα έψαλε για τα καλά στους υπεύθυνους Τύπου των «πολιτών» με τον Μαντσίνι να «σβήνει» τη φωτιά.
Έπειτα ήρθε το βράδυ της Δευτέρας πριν το ματς της Τρίτης, όταν ο Μπαλοτέλι αψήφησε τον κανονισμό της ομάδας και βγήκε σε μία πιτσαρία της γειτονιάς κρυφά από το ξενοδοχείο το βράδυ και έφαγε με την κοπέλα του. Τα νέα έφτασαν άμεσα από τον ιταλικό Τύπο στα αυτιά του Μαντσίνι που έδωσε εντολή να μην ειπωθεί τίποτα για το θέμα και να συγκαλυφθεί.
Έτσι στην αναμέτρηση ο Μπαλοτέλι ξεκίνησε βασικός με τον Αγουέρο να μένει στον πάγκο και τον Ιταλό προπονητή να δέχεται έντονη κριτική για αυτήν του την απόφαση. Όταν μάλιστα στο ημίωρο ο νεαρός φορ που βρισκόταν σε κακή μέρα, συνελήφθη από το φακό να κάνει εμετό και να δείχνει εξαντλημένος, ο προπονητής του βγήκε μετά τον αγώνα τονίζοντας ότι ο παίκτης ήταν άρρωστος με ίωση από την Κυριακή.
Μπορεί όλα αυτά να πέρασαν στα ψιλά στην Ιταλία, αλλά με την επιστροφή της ομάδας πίσω στη βάση, οι δημοσιογράφοι που ασχολούνταν με το ρεπορτάζ της Σίτι έπεσαν πάνω στο τεχνικό τιμ και αποκάλυψαν όλες τις παραπάνω λεπτομέρειες που δείχνουν τα νέα παραστρατήματα του Μπαλοτέλι και το ντάντεμα του Μαντσίνι. Στάθηκαν μάλιστα ιδιαίτερα στη διαφορετική συμπεριφορά του τεχνικού της Σίτι απέναντι στον Τέβες που έχει κάνει το 1/100 από τα λάθη του νεαρού Ιταλού άσου.
England365

Δεν υπάρχουν σχόλια: