Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

"Όλη η πόλη θα καεί, γιατί είμαστε τρελοί!" (ΦΩΤΟ)

Ολόκληρη η Κύπρος στο… πόδι. Ολόκληρη η Κύπρος γλέντησε μέχρι το πρωί την ιστορική πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στη φάση των «16» του Champions League.
"Όλη η πόλη θα καεί, γιατί είμαστε τρελοί!" (ΦΩΤΟ)
Με συνθήματα και τραγούδια, οι οπαδοί της κυπριακής ομάδας πλημμύρισαν τους δρόμους της Λευκωσίας, πανηγυρίζοντας μέχρι το πρωί για την μεγάλη επιτυχία του συλλόγου…
Και με το δίκιο του, εάν σκεφτεί κανείς το μέγεθος της επιτυχίας του ΑΠΟΕΛ, μια επιτυχία που δεν έχει προηγούμενο στο κυπριακό ποδόσφαιρο και έχει προκαλέσει πάταγο σε όλη την Ευρώπη.
Το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης από τον Γερμανό διαιτητή Φέλιξ Μπριχ στο Πετρόφσκι, έδωσε το έναυσμα σε χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες να ξεχυθούν στους δρόμους της Λευκωσίας και να γλεντήσουν με την καρδιά τους.
Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, ντυμένοι με τα γαλαζόκιτρινα της ομάδας τους, κόρναραν από τα αμάξια και τραγούδησαν συνθήματα στο κέντρο της πρωτεύουσας της Κύπρου.
Μάλιστα αρκετοί οπαδοί κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία του ΑΠΟΕΛ ενώ κάποιοι άλλοι άναψαν φωτιές σε κεντρική πλατεία με αποτέλεσμα η αστυνομία να κλείσει τους γύρω δρόμους.
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: