Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Μόνο ο Άγιος Νικόλαος μπορεί να τους βοηθήσει για εισιτήριο!!

Σπάνια σε εκτός έδρας παιχνίδι δημιουργείς επτά κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, έχεις μοναδικά τετ-α-τετ, πετυχαίνεις γκολ που ακυρώνεται σαν όφσαιντ (σωστά) ή έχεις άλλο τετ-α-τετ που κακώς υποδεικνύεται σαν όφσαιντ. Σπάνια ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου αναδεικνύεται σε καλύτερο παίκτη του αγώνα. Γράφει ο Γιάννης Δάρας.
Μόνο ο Άγιος Νικόλαος μπορεί να τους βοηθήσει για εισιτήριο!
Ε, όλα αυτά συνέβησαν στο Βελοντρόμ και το γκολ του Φετφατζίδη ήταν η δικαίωση για τον Ολυμπιακό που έφυγε νικητής από τη Μασσαλία. Πραγματικά ήταν ο καλύτερος Ευρωπαίος Ολυμπιακός των τελευταίων ετών ανεξάρτητα από τη νίκη με 0-1. Έπαιξε ανοικτά, επιθετικά, κυνήγησε τη νίκη, άγγιξε και πέτυχε το γκολ. Αυτοί που έπαιξαν έκαναν να ξεχαστούν οι απόντες και έδειξαν τις μεγάλες τους δυνατότητες.
Οι ερυθρόλευκοι πρέσαραν, έτρεξαν πολλά χιλιόμετρα,, δημιούργησαν φάσεις, επεχείρησαν πολλά σουτ, διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τέλος. Αν ο Μιραλάς και ο Χολέμπας ήταν λίγο πιο προσεκτικοί και πιο ομαδικοί, οι Πειραιώτες θα επέστρεφαν με μαγλύτερο σκορ από τη Γαλλία..
Ο Βαλβέρδε έστησε πολύ καλά την ομάδα στο γήπεδο και οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν απόλυτα στους ρόλους τους. Ο Ντεσάμπ έπεσε από την Ακρόπολη της Μασσαλίας κι έμεινε όρθιος μέχρι το 82'. Βέβαια και οι Γάλλοι θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει αλλά ο Μέγερι ήταν απροσπέλαστος. Ενώ είναι αλήθεια ότι η ελληνική ομάδα είχε ασύγκριτα περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες..
Ήταν ένα εξαιρετικό ματς και δεν μας στεναχώρησε που την ίδια ώρα δεν βλέπαμε τη ματσάρα Μίλαν-Μπαρτσελόνα. Η ήττα δε της Ντόρτμουντ στο Λονδίνο, διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του Ολυμπιακού όχι μόνο για κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Europa League αλλά ακόμη και για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ σαν δεύτερος πίσω από την Άρσεναλ.
Η νίκη στη Μασσαλία ήταν η επιβράβευση για τις πολύ καλές εμφανίσεις στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια και βάζει φωτιές στους φίλους του Ολυμπιακού που από τώρα θα ψάχνουν για ένα μαγικό χαρτάκι για το παιχνίδι με την Άρσεναλ στις 6 Δεκεμβρίου. Μεγάλη η χάρη του Αγίου Νικολάου!
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: