Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Τώρα έγινε μάγκας ο Ερνέστο;

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για το πώς «μεγαλώνει» ο Ολυμπιακός με επιτυχίες σαν τη χθεσινή και αναρωτιέται αν έπρεπε να κάνει τέτοιο εκτός έδρας «διπλό» ο Ερνέστο Βαλβέρδε για να πείσει οπαδούς, παίκτες, διοικούντες.

Τώρα έγινε μάγκας ο Ερνέστο;
Και σήμερα τι να πουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού; «Δεν πειράζει, πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα;» Μα, αυτό το έλεγαν οι φίλοι του Ολυμπιακού τόσα χρόνια 15 χρόνια και οι Πράσινοι τους χλεύαζαν, μαζί με όλα τα… μπινελίκια για την «εγχώρια» διαιτησία και το «καθεστώς» (πολλές φορές με το δίκιο τους). Μου το έστειλε αυτό το μήνυμα ο φίλος μου Ηλίας χθες στο FB, μόλις το «κάρφωσε» ο «Φέτφα»: «ο Παναθηναϊκός μόλις πήρε το πρωτάθλημα».
Αμ δε! Ισα – ίσα! Ισως χθες ο Ολυμπιακός να έβαλε τις βάσεις για να πάρει το πρωτάθλημα (αν ασφαλώς προκριθεί, είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είτε στο Europa League). Ναι, η κόπωση θα είναι δεδομένη, ειδικά αν τελικά δεν τα καταφέρει (νομίζω, πάντως, ότι δεν θα χάσει την ευκαιρία) με την Αρσεναλ και τελικά τερματίσει τρίτος, οπότε θα έχει φιλοδοξίες για «μακρύ δρόμο» στο Europa.
Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: