Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Πέρασαν Πλατανιάς και Διαγόρας!!

Ο Διαγόρας και ο Πλατανιάς πήραν την Πέμπτη τα δύο τελευταία εισιτήρια για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου. Αμφότεροι επικράτησαν στα πέναλτι των ΠΑΟ Ρουφ και Οδυσσέα Αναγέννησης, αντίστοιχα.
Πέρασαν Πλατανιάς και Διαγόρας
ΠΑΟ Ρουφ - Διαγόρας 0-0 (2-4 πέν.)
Ηρωική πρόκριση για τον Διαγόρα στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου, καθώς παρότι ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες, επικράτησε 4-2 στα πέναλτι του ΠΑΟ Ρουφ! Επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια αλλά και στην παράταση έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα. Ένα λεπτό πριν από την ολοκλήρωση του ενενηντάλεπτου, αποβλήθηκε ο Μπαούρης του Διαγόρα, ενώ στο 105' την κόκκινη κάρτα είδε και ο Μπακάλης. Στο ίδιο λεπτό, ο ΠΑΟ Ρουφ κέρδισε πέναλτι αλλά ο Καφές, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεσή του, έστειλε την μπάλα άουτ.
Έτσι, οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι, όπου ο τερματοφύλακας Πονηρός έπιασε δύο και συνέβαλε τα μέγιστα στην επικράτηση της ομάδας της Ρόδου με 4-2.
Οδυσσέας Αναγέννησης - Πλατανιάς
Στη διαδικασία των πέναλτι ξεπέρασε το εμπόδιο του Οδυσσέα Αναγέννησης ο Πλατανιάς καθώς επικράτησε 4-3 και. έδωσε ραντεβού με την Κέρκυρα στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου. Το ματς, που ήταν κακό ποιοτικά, έληξε δίχως τέρματα στην κανονική του διάρκεια αλλά και στον εξτρά χρόνο της παράτασης.
Στη διαδικασία των πέναλτι οι Χανιώτες ήταν περισσότερο ψύχραιμοι και ικανοί και επικράτησαν 4-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: