Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Συγχαρητήρια από ΚΟΠ και ΚΟΑ!!

Ανακοινώσεις εξέδωσαν η ΚΟΠ και ο ΚΟΑ, με τις οποίες συγχαίρουν τον ΑΠΟΕΛ για τη μεγάλη του πρόκριση στους "16" του Champions League.
Συγχαρητήρια από ΚΟΠ και ΚΟΑ
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:
«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια της για την πανάξια πρόκριση σας στη φάση των «16» του UEFA Champions League 2011-2012.
Η παρουσία της ομάδας μας στις δεκαέξι κορυφαίες της Ευρώπης αποτελεί επιβράβευση της σκληρής σας προσπάθειας και παρακαλούμε όπως διαβιβάσετε τα συγχαρητήρια μας στους πρωταγωνιστές αυτής της ιστορικής για το ποδόσφαιρο μας επιτυχία.
Το κυπριακό ποδόσφαιρο μέσα από τη μεγαλειώδη πορεία του ΑΠΟΕΛ στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης απασχολεί καθημερινά με θαυμασμό τα ξένα ΜΜΕ σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Τους τελευταίους μήνες γίναμε όλοι μας αποδέκτες των μηνυμάτων και με περηφάνια ζήσαμε τις επιτυχίες σας απέναντι σε ομάδες με τεράστια παρουσία στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Από τη μεγαλειώδη παρουσία σας προβάλλεται η μικρή μας Κύπρος και το ποδόσφαιρο αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ο καλύτερος πρεσβευτής της πατρίδας μας στο εξωτερικό.
Αυτή η παρουσία μας κάνει να νοιώθουμε περήφανοι.
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εύχεται όπως οι επιτυχίες της ομάδας μας συνεχισθούν και στη φάση των δεκαέξι του Champions League».
Η ανακοίνωση του ΚΟΑ:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού εκφράζοντας και το σύνολο του αθλητικού κόσμου του τόπου μας απευθύνει τα ολόθερμα συγχαρητήρια του στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ, για την ιστορική Ευρωπαϊκή πρόκριση της στους «16» του Τσάμπιονς Λίγκ. Ένα ιστορικό επίτευγμα για την ομάδα της Λευκωσίας, το Κυπριακό ποδόσφαιρο και τον Κυπριακό Αθλητισμό γενικότερα, το οποίο θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις μνήμες μας.
Με τη Ευρωπαϊκή αυτή επιτυχία ο ΑΠΟΕΛ, αποδεικνύεται ο καλύτερος πρεσβευτής μας στο διεθνή χώρο, προβάλλοντας την ημικατεχόμενη παρτίδα μας στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο ΑΠΟΕΛ εκπληρώνει επάξια αυτή την αποστολή και κάνει κάθε Κύπριο να νιώθει ξεχωριστή περηφάνια.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ συγχαίρει όλους τους συντελεστές της Ευρωπαϊκής επιτυχίας του ΑΠΟΕΛ, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές και τους εύχεται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο Τσάμπιονς Λίγκ. Διαβεβαιώνει επίσης, ότι όπως στέκεται πάντοτε δίπλα στις ομάδες μας, θα συνεχίσει να είναι αρωγός των προσπαθειών τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: