Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Κόουτς ο Μάντζιος, τεχν. διευθυντής ο Μανίκας!

Ο Άκης Μάντζιος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, με τον Αντώνη Μανίκα στη θέση του τεχνικού διευθυντή, όπως ανακοίνωσε επίσημα η "κυανέρυθρη" ΠΑΕ...
Κόουτς ο Μάντζιος, τεχν. διευθυντής ο Μανίκας!
Η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε συμφωνία με αμφότερους και το ανακοίνωσε με επίσημη ενημέρωση:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Απόστολο Μάντζιο. Ο Ελληνας τεχνικός, αναλαμβάνει την καθοδήγηση της ομάδας, μέχρι το τέλος της περιόδου.
Ο Απόστολος Μάντζιος, ως ποδοσφαιριστής έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας σε 184 αγώνες πρωταθλήματος και 22 αγώνες κυπέλλου. Διετέλεσε μέλος και αρχηγός της "χρυσής ομάδας" που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος το 1998.
Η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού, θα λάβει χώρα το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 15:30 στην αίθουσα Τύπου του σταδίου της Νέας Σμύρνης.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αντώνη Μανίκα, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή της ομάδας.
Ο Αντώνης Μανίκας ως ποδοσφαιριστής έχει φορέσει την φανέλα του Πανιωνίου σε 157 αγώνες πρωταθλήματος, από την περίοδο 1977-78 μέχρι και την περίοδο 1989-90. Διετέλεσε μέλος της "χρυσής ομάδας" του 1979 που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος.
Η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού διευθυντή, θα λάβει χώρα το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 15:30 στην αίθουσα Τύπου του σταδίου της Νέας Σμύρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: