Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Διεθνής υπόκλιση στο ιστορικό ΑΠΟΕΛ!!

Η πιο ιστορική μέρα στο κυπριακό ποδόσφαιρο (μέχρι στιγμής) είναι η 23η Νοεμβρίου 2011, όπου ο ΑΠΟΕΛ πήρε πανάξια πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.
Διεθνής υπόκλιση στο ιστορικό ΑΠΟΕΛ
FIFA: Ιστορία για την Κύπρο, ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα που προκρίνεται στη φάση των νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς πήρε μία λευκή ισοπαλία από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

UEFA: Η ισοπαλία της Ζενίτ σφράγισε στον ΑΠΟΕΛ την ιστορική θέση στους 16

Ο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα που φτάνει στη φάση των νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ισοπαλία χωρίς γκολ με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία.

Eurosport: Ιστορικό ΑΠΟΕΛ προκρίνεται

Ο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας σφράγισε τη θέση του στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ με μία επίμονη εμφάνιση για να αρνηθεί στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με μια λευκή ισοπαλία στην αναμέτρηση για τον 7ο όμιλο στο Πετρόφσκι.
RIA Novosri.ru: Ο ΑΠΟΕΛ επέζησε την επίθεση της Ζενίτ για την ισοπαλία 0-0 στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η κυπριακή ομάδα ΑΠΟΕΛ επέζησε 90 λεπτά αδιάκοπης πίεσης από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για να κρατήσει την ισοπαλία 0-0 και να προκριθεί στα πλεί-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη.

ESPN: Οι Κύπριοι σφραγίζουν ιστορική πρόκριση

Ο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα που προκρίνεται στη φάση των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ μετά που πήρε τη λευκή ισοπαλία από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

New York Times: Προκρίθηκαν Άρσεναλ, Λεβερκούζεν και ΑΠΟΕΛ

Η Άρσεναλ πήρε θέση για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη με εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Προκρίθηκε η Λεβερκούζεν, όπως και ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος πήρε ισοπαλία 0-0 από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για να γίνει η πρώτη κυπριακή ομάδα που περνά τη φάση των ομίλων.

Sports Illustrated: Ο ΑΠΟΕΛ φτάνει στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο καπνός που έβγαινε από το γήπεδο της Αγίας Πετρούπολης δεν μπορούσε να σταματήσει τον ΑΠΟΕΛ από το να βεβαιωθεί πως οι οπαδοί του θα έβγαιναν έξω να πανηγυρίσουν στους δρόμους της Λευκωσίας.

Ο ΑΠΟΕΛ έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα που φτάνει στη φάση των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κρατώντας τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στην ισοπαλία 0-0 τη Τετάρτη σε ένα αγώνα που διακόπηκε δύο φορές από τις φωτοβολίδες που κάλυψαν το γήπεδο με καπνό.

Yahoo Sports: ΑΠΟΕΛ, Άρσεναλ, Λεβερκούζεν περνούν στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάνει ιστορία για την Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας που έγινε η πρώτη ομάδα που ποτέ πέρασε στη φάση των νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ στο έθνος του νησιού. Χρειαζόταν μόνο την ισοπαλία για να προκριθεί εναντίον της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης σε ένα κρύο ρώσικο απόγευμα. Η Ζενίτ έλεγχε την κατοχή και σχεδόν όλο τα σημεία του παιχνιδιού, αλλά δεν μπορούσε να διεισδύσει την άμυνα για γκολ.

Guardian: Ο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας είναι οι πρώτοι Κύπριοι στους 16 μετά την ισοπαλία με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

O ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας έγινε η πρώτη ομάδα από την Κύπρο που φτάνει στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ μετά που κράτησε την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στην ισοπαλία 0-0 σε ένα αγώνα με κότσια στον 7ο όμιλο.

Η κυπριακή πρωταθλητές συνέχισε το όνειρο της κρατώντας μία εξαγριωμένη επίθεση από τους γηπεδούχοτς για να πάρουν τον βαθμό που ήθελαν για να σφραγίσουν το πέρασμα τους στους 16 με ένα παιχνίδι να απομένει.

Γαλλικό Πρακτορείο: Ο ΑΠΟΕΛ κάνει ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα που προκρίνεται στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ όταν την Τετάρτη πήρε ισοπαλία 0-0 από τη Ζενί Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία σε αγώνα για τον 7ο όμιλο.

IBN Live: Ο ΑΠΟΕΛ κάνει ιστορία και μπαίνει στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει κάνει ιστορία αφού έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα που προκρίθηκε στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ μετά που πολέμησε για την ισοπαλία 0-0 εναντίον της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στον 7ο όμιλο.

Irish Times: Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει για την Κύπρο

Ο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα να προκριθεί στα πλεί-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ αφού πήρε λευκή ισοπαλία από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Macedonian Football: Ο Ιβάν Τρισκόφσκι και ο ΑΠΟΕΛ φτάνουν στα πλέι-οφ

Με την ισοπαλία 0-0 εναντίον της Ζενίτ, ο ΑΠΟΕΛ σφράγισε θέση στις δύο πρώτες του 7ου ομίλου και θα προκριθεί στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πηγή: shootandgoal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: