Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ-Αρης 3-2!!

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει 1-2 σετ από τον Αρη στο PAOK Sports Arena, αλλά παρά τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ανέτρεψε την κατάσταση επικρατώντας τελικά 3-2.

ΠΑΟΚ-Αρης 3-2
Νίκη (3-2) ανάσα, μετά από τρεις σερί ήττες που γνώρισε στο πρωτάθλημα, πέτυχε την Πέμπτη (29/12) στο "Παλατάκι" επί του Αρη ο ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" επιβλήθηκε των "κίτρινων" για την 9η αγωνιστική της Volleyleague και ξεκόλλησε από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ματς για γερά νεύρα. Η ομάδα του Γιάννη Μέλκα κέρδισε το 1ο σετ, έχασε τα επόμενα δύο, αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει, φτάνοντας, με την ώθηση του κόσμου, στην ανατροπή και την επιτυχία στο τάι μπρέικ.
Τα σετ: 25-23, 23-25, 21-25, 25-21, 15-10
ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ
* Κρίσιμο το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ ο οποίος θα επιχειρήσει με νίκη να ξεκολλήσει από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα
* Την περσινή σεζόν ο "Δικέφαλος" κέρδισε δύο φορές τον Αρη, 3-0 στο "Παλατάκι" και 3-2 στα Βασιλικά μετά από ολική ανατροπή
* Περίπου 200 φίλοι του ΠΑΟΚ βρίσκονται αυτή την ώρα στο PAOK Sports Arena
* Το πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ ακούει στο όνομα Ιβάν Μπορόβνιακ ο οποίος δείχνει να μην είναι 100% έτοιμος μετά το διάστρεμμα που υπέστη.
Πηγή: Olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: