Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Πάνε για "διαζύγιο"...!!

Όπως ειπώθηκε και στη συνέντευξη Tύπου, το πιο πιθανό είναι να χωρίσουν οι δρόμοι του ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο Κοντρέρας και μάλιστα άμεσα. Στη συνάντηση που έγινε το πρωί, δεν άλλαξε κάτι και έστω κι αν δεν πάρθηκαν οριστικές αποφάσεις, το διαζύγιο είναι προ των πυλών.

Ουσιαστικά, αυτό που απομένει να συζητηθεί και να συμφωνηθεί, είναι το θέμα των χρημάτων, που έχει λαμβάνειν ο Κοντρέρας και το πόσα σκοπεύει να χαρίσει, προκειμένου να πάρει την ελευθέρας του και να μεταγραφεί άμεσα στην Κόλο Κόλο. Γι΄ αυτό το θέμα, οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.
Στη συνέντευξη τύπου, που ακολούθησε, ο Βρύζας άφησε να εννοηθεί ότι το διαζύγιο είναι και επιθυμία του Κοντρέρας, ο οποίος μίλησε για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η μητέρα του και μίλησε δημόσια για όλα αυτά, τα οποία τον τελευταίο καιρό διαψεύδει ο Χιλιανός.
Την πρόταση την μετέφερε ο Βρύζας στον Χιλιανό (πριν από ένα μήνα, όπως είπε σήμερα) και προβλέπει μονοετές συμβόλαιο, που θα ξεκινά από το καλοκαίρι με αποδοχές 300.000 ευρώ. Ο Κοντρέρας που φέτος έχει συμβόλαιο 650.000 ευρώ, έχει συμφωνήσει να παίξει στην Κόλο Κόλο για δύο χρόνια, με 400.000 δολάρια το χρόνο, ήτοι 305.000 ευρώ.
Την πρόταση του ΠΑΟΚ ο Κοντρέρας έδειξε πως δεν την συζητά καθώς απ΄ ότι φάνηκε και στη σημερινή συζήτηση, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Ουσιαστικά με δύο ισόποσες προτάσεις στα χέρια του, ο 33χρονος αμυντικός, που στον ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάει σε ενάμιση χρόνο όσα θα πάρει για δύο χρόνια στην Χιλή, επιλέγει τον επαναπατρισμό του.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: