Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Νέα σελίδα ή νέα περιπέτεια;

H επίσημη ΑΕΚ με ανακοίνωση της κράτησε αποστάσεις από τις δηλώσεις του Βασίλη Ξενιάδη περί συμφωνίας, τονίζοντας οτι πρώτα θα πρέπει να βάλει τα λεφτά, μετά να πάρει άδεια από την ΕΕΑ αλλά και να πάρει την τελική απόφαση η ΓΣ και το ΔΣ της ΠΑΕ...

Νέα σελίδα ή νέα περιπέτεια;
Αναλυτικά:
«Συναντηθήκαμε με τον κ. Βασίλη Ξενιάδη, όπως οφείλουμε να κάνουμε με τον κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, παρουσία του κ. Χάρη Κοσμάτου και του κ. Νίκου Στράτου. Ξεκαθαρίστηκε στην πλευρά του κ. Ξενιάδη ότι για να αποκτήσει το 51% χρειάζεται να καταβάλει 10,25 εκατ. ευρώ μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού. Από την επόμενη εβδομάδα θα συνεργαστούν τα νομικά επιτελεία των δύο πλευρών για να ανταλλάξουμε τα απαραίτητα έγραφα».
Η ΠΑΕ είναι επιφυλακτική με την πλευρά του υποψήφιου επενδυτή, αλλά είναι ξεκάθαρο πως δύο συγκεκριμένα πράγματα, που αναφέρονται στην επίσημη θέση της ΠΑΕ, είναι και αυτά που θα καθορίσουν τις εξελίξεις. Το πρώτο έχει να κάνει με την καταβολή των χρημάτων, που θα μπουν μέσω της ΑΜΚ και η απόφαση της ΕΕΑ.
Βέβαια, ο Ξενιάδης με τον Στράτο εμφανίστηκαν από το πουθενά και ο πρώτος φέρεται να είναι σε θέση να βάλει... εύκολα 10 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που είχε δώσει ακάλυπτη επιταγή ύψους... 70.000 ευρώ προσπαθώντας να πάρει τον Αίαντα Σαλαμίνας, με αποτέλεσμα να τον... κυνηγήσουν για να τον απομακρύνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: