Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Εισβολή κακοποιών στο σπίτι του Δώνη!!

Τα φετινά Χριστούγεννα μάλλον θα θελήσει να τα ξεχάσει γρήγορα ο Γιώργος Δώνης. Οχι γιατί γνώρισε κάποια βαριά ήττα η ομάδα του, αλλά γιατί ο ίδιος και η οικογένειά του έζησαν μια δυσάρεστη και σοκαριστική εμπειρία.

Εισβολή κακοποιών στο σπίτι του Δώνη!
Ο προπονητής του Ατρόμητου έπεσε θύμα κλοπής, όταν άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του στα βόρεια προάστια τα ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου και αφού μπήκαν μέσα σαν... κύριοι, άρπαξαν χρήματα και αντικείμενα αξίας. Φεύγοντας μάλιστα πήραν τα κλειδιά του πολυτελούς τζιπ του Ελληνα τεχνικού και έγιναν καπνός!
Την ώρα της διάρρηξης ο ίδιος βρισκόταν μέσα στο σπίτι μαζί με τη σύζυγό του και το (μόλις τριών μηνών) παιδί τους. Ηταν όμως τυχεροί μέσα στην ατυχία τους, αφού κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό κι έτσι δεν ήρθαν σε επαφή με τους αδίστακτους κακοποιούς.
Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, τόσο ο 42χρονος κόουτς όσο και τα μέλη της οικογένειάς του ίσως αντιμετώπιζαν κίνδυνο ακόμη και για τη ζωή τους, αφού κανείς δεν θα μπορούσε να προδικάσει ούτε την αντίδραση του Ελληνα τεχνικού μπροστά στη θέα των «ποντικών» ούτε τις κινήσεις των διαρρηκτών, στην περίπτωση που είχαν απέναντί τους τον γνωστό προπονητή. Φυσικά το σκηνικό θα ήταν πολύ χειρότερο, εφόσον οι ληστές είχαν και όπλα στην κατοχή τους.
Το σίγουρο είναι ότι δεν κινδύνεψε κανείς από την οικογένεια του Γιώργου Δώνη και ο ίδιος στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του και για ακόμη ένα λόγο: εκείνη την ώρα τα δύο αγόρια του (ηλικίας 17 και 15 χρόνων) είχαν βγει έξω να διασκεδάσουν και μοιραία γλίτωσαν το σοκαριστικό τετ-α-τετ με τους κακοποιούς.
Ο τεχνικός του Ατρομήτου αντιλήφθηκε το δυσάρεστο συμβάν μόλις σηκώθηκε το πρωί από το κρεβάτι του και είδε το σπίτι ανάστατο και διάφορα αντικείμενα αξίας, αλλά και κάποιο χρηματικό ποσό να λείπουν. Το σοκ φυσικά ήταν μεγάλο και για τη σύζυγό του Δέσποινα, η οποία επίσης δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό. Αφού οι δυο τους συνήλθαν από το οδυνηρό ξάφνιασμα, ο Γιώργος Δώνης ειδοποίησε την αστυνομία που με τη σειρά της άρχισε τις έρευνες για τον εντοπισμό των «ποντικών».
Οπως έγινε γνωστό, η διάρρηξη υπολογίζεται ότι έγινε στο χρονικό διάστημα μεταξύ 2.00 και 4.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 26ης Δεκεμβρίου. Ο τεχνικός του Ατρόμητου προσπάθησε να κρατήσει το συμβάν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι χθες, οπότε διέρρευσε στον Τύπο. Η δυσάρεστη εμπειρία που έζησε μέσα στις γιορτινές ημέρες μάλλον θα τον αναγκάσει να πάρει στο εξής περισσότερα μέτρα ασφαλείας στο σπίτι του.
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: