Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Παίρνει Πετρόπουλο η ΑΕΚ!

Ο Αντώνης Πετρόπουλος μένει ελεύθερος από το «τριφύλλι», καθώς δεν υπολογίζεται από τον Φερέιρα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ!


Παίρνει Πετρόπουλο η ΑΕΚ!
Η Ένωση ήθελε και θέλει έναν επιθετικό που να μπορεί να προσφέρει και παράλληλα να μην κοστίζει και πολλά. Αυτός ο σέντερ φορ, λοιπόν, είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος! Στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού ουσιαστικά αποφασίστηκε να μείνει ελεύθερος καθώς θα χαρίσει κάποια χρήματα που έχει λαμβάνειν από τους πράσινους ως το τέλος της σεζόν και το μόνο που απομένει, για να μείνει και τυπικά ελεύθερος, είναι η έγκριση του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Με δεδομένο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν τον υπολογίζει ούτε για τα... οικογενειακά διπλά, πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα τον αποδεσμεύσει.
Από τη στιγμή που θα γίνει αυτό, ο Πετρόπουλος ουσιαστικά θα λογίζεται ως παίκτης της ΑΕΚ καθώς οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι έχει συμφωνήσει με την Ένωση για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, με τις ετήσιες απολαβές του να κυμαίνονται από 150.000 ως το πολύ 200.000 ευρώ. Σε καμία περίπτωση περισσότερα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: