Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Παρατράβηξε η ιστορία στο Μαρούσι!!

Αλήθεια, υπάρχει έστω κι ένας από εσάς που δεν έχει βαρεθεί να διαβάζει στο ρεπορτάζ του Αμαρουσίου το εξής: «Δεν έχουν λυθεί τα θέματα του Χόμαν και του Διαμαντόπουλου»; Γράφει ο Νίκος Μπουρλάκης.

Παρατράβηξε η ιστορία στο Μαρούσι
Παίκτες έφυγαν, παίκτες ήρθαν στην Ελλάδα και περιμένουν (να λυθούν τα θέματα των Χόμαν και Διαμαντόπουλου) ώστε να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής (όταν λυθούν τα θέματα των Χόμαν και Διαμαντόπουλου).
Κάθε αρχή εβδομάδας το «θέμα» που βγαίνει είναι ότι «μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε τελειώσει» (και θα έχουν λυθεί τα θέματα των Χόμαν και Διαμαντόπουλου). Ως διά μαγείας τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο Τζάρεντ Χόμαν και ο Γιώργος Διαμαντόπουλος έχουν πάρει τόση δημοσιότητα όση δεν έπαιρναν όταν αγωνίζονταν (και δεν πληρώνονταν, φυσικά, για να τα λέμε όλα...) στο Μαρούσι.
Επί του προκειμένου θα πει -επιτέλους- κάποιος τι γίνεται πέρα από το ότι «προσπαθούμε να βρούμε λύση για τον Χόμαν και τον Διαμαντόπουλο»; Και μέχρι τότε τι θα γίνεται; Θα πηγαινοέρχονται παίκτες; Ο Νίκος Λινάρδος θα είναι μέσα στη μέση των φημολογιών κι ενίοτε στο στόχαστρο;
Εδώ που τα λέμε υπό τις διαμορφωθείσες συνθήκες δεν θέλει και πολύ το να αρχίσει ο Λινάρδος και να βλέπει... φαντάσματα και αόρατους εχθρούς. Προφανώς δεν μπαίνει στη διαδικασία να σκεφτεί - διότι έχει σοβαρότερα προβλήματα στο κεφάλι του- ότι ουδείς προπονητής ζηλεύει τη θέση που κατέχει.
Για ποια θέση μιλάμε; Το Μαρούσι πάει στο άγνωστο και μάλιστα χωρίς να έχει... βάρκα (καλά, η «ελπίδα» έχει χαθεί προ πολλού). Τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα: Πρώτον, πώς αυτή η ομάδα πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής από την (απίστευτη) ΕΕΑ; Δεύτερον, πώς βρέθηκαν παίκτες που ενώ γνώριζαν την κατάσταση τελικά... έπαιξαν στο Μαρούσι;
Θα μας πείτε βεβαίως ότι παλαιότερα μέλος του ΔΣ του ΠΣΑΚ είχε αγωνιστεί στην Ολύμπια Λάρισας όπου η λέξη «πληρωμή» ήταν άγνωστη καιρό...Τι να συζητάμε τώρα!
Ομως η ουσία είναι ότι τη λύση δεν την έχει ούτε ο Λινάρδος ούτε την έχουν οι παίκτες φυσικά. Την έχει η διοίκηση και μόνο αυτή. Ανέλαβε τις ευθύνες κι οφείλει να βάλει μια τάξη. Κι επαναλαμβάνουμε ότι ο προπονητής και οι παίκτες δεν μπορούν να λύσουν τα ζητήματα των Χόμαν-Διαμαντόπουλου!
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: