Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

"Για... άλλο παιχνίδι μιλάνε στον Άρη"!

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς, στο περιθώριο της επίσκεψης του ΠΑΟΚ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Άρη και τα όσα συνέβησαν στη διάρκεια και μετά το τέλος αυτού...

 "Για... άλλο παιχνίδι μιλάνε στον Άρη"!
"Είμαστε εδώ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για να μπορέσουμε να μεταφέρουμε ένα ευχάριστο κλίμα. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο να είναι κάποιος τέτοιες ημέρες σε αυτό το χώρο, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι με την παρουσία θα δώσουμε χαρά στα μικρά παιδιά και θα τα δούμε να χαμογελούν. Αυτό θα είναι το πιο σημαντικό.
Είμαστε χαρούμενοι που η χρονιά αγωνιστικά κλείνει καλά για μας με τη νίκη που πετύχαμε επί του Άρη, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες και μετά το ματς υπήρχαν αρκετές κουβέντες γύρω από την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο.
Παρότι δεν ήμουν στο γήπεδο, θα νόμιζα ότι μιλάνε για άλλο παιχνίδι και για άλλο γήπεδο. Φέτος ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να εφαρμόσει κάποια μέτρα, βάλαμε το δίχτυ, νομίζω ότι και οι φίλαθλοί μας έχουν καταλάβει την κατάσταση. Εάν τώρα υπάρχουν 5-6 άτομα που δημιουργούν πρόβλημα, δεν ευθυνόμαστε εμείς αυτή τη στιγμή, δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε και σίγουρα δεν χαρακτηρίζουν όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Η ατμόσφαιρα ήταν εντελώς μπασκετική και αθλητική.
Ειπώθηκαν και κάποια πράγματα για ορισμένους παίκτες μας, όπως είναι ο Δήμος Ντικούδης, που στην πορεία της καριέρας του έχει αποδείξει ότι είναι μεγάλος αθλητής και με την παρουσία του στο γήπεδο διδάσκει ήθος και επαγγελματισμό. Θα πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί όταν μιλάμε για ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο άθλημα. Θέλω με την ευκαιρία να ευχηθώ Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο και με υγεία. Αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: