Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

"Δεν θα συμμετάσχω"

Την απόφασή του να μην συμμετάσχει στα διοικητικά της ΑΕΚ ανακοίνωσε ο Στέλιος Μανωλάς!

"Δεν θα συμμετάσχω"
«Τον κ. Στράτο τον γνωρίζω από παιδί. Από τότε που πήγα στην ΑΕΚ και σε πρόσκλησή του είπα ''υπό προϋποθέσεις, ναι''. Χωρίς να αμφισβητώ την εντιμότητα κανενός, όμως, εγώ δεν θα συμμετάσχω. Γράφονται πολλά που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Εγώ δεν θα είμαι στο σχήμα αυτό, αν, βέβαια, έρθει στην ΑΕΚ. Αυτή είναι η θέση μου. Δεν θα συμμετάσχω σε αυτό το πράγμα. Είχαμε βρεθεί με τον κ. Στράτο, πιστεύω ότι έχει αγνές προθέσεις, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα και προσπαθεί να βρει και αυτός κάτι. Βρέθηκε ο κ. Ξενιάδης. Είμαι λίγο περίεργος με ανθρώπους που δεν ξέρω…», σχολίασε αρχικά ο παλαίμασος άσος μέσω του "NovasportFM"
Στη συνέχεια τέθηκε το θέμα «Κώστας Μανωλάς»: «Ο Κώστας λέγεται ''Κώστας Μανωλάς''. Είμαι ένας σύμβουλός του. Λέω τη γνώμη μου, ο Κώστας, όμως, έχει τη δική του καριέρα και ζωή. Έξυπνος είναι, να πάρει αποφάσεις. Είναι μία συζήτηση που δεν θέλω να κάνω. Πρέπει να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας. Έγινε μία συμφωνία που δεν τηρήθηκε. Εγώ πιστεύω ότι δεν έπρεπε καν να είχε γίνει… Για αυτό πρέπει να μιλήσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Από εκεί και πέρα, η οικογένειά του είμαστε δίπλα του να του πούμε τη γνώμη μας. Όλα είναι ρευστά στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να έρθει πρόταση από μία μεγάλη ομάδα, να πάει σε αυτή την ομάδα και να καταρρεύσει η ομάδα. Δεν είναι ούτε ένας Έλληνας συγκεντρωμένος πουθενά. Δύσκολα περνούν όλοι. Καλείσαι μέσα σε δύσκολο περιβάλλον να συγκεντρωθείς. Δεν είναι μόνο για τον Κώστα αυτά. Δεν σταματούν οι υποχρεώσεις. Όσον αφορά τα παιχνίδια, καλείσαι να ξεχάσεις τα προβλήματα και να μπαίνεις να κερδίζεις. Θυμάμαι, το ίδιο είχα περάσει κι εγώ. Με τη διοίκηση Γεναράκη ήμασταν απλήρωτοι ένα χρόνο και πήραμε πρωτάθλημα».
Για το ενδεχόμενο να φύγει από τώρα ο Κώστας Μανωλάς: «Δεν ξέρω αν θα τελειώσει τη σεζόν στην ΑΕΚ ο Κώστας. Από την Κυριακή, είναι ελεύθερος. Υπήρχε μία τεράστια πίεση να υπογράψει, είπαμε ''ό,τι θέλει η ομάδα με την προκαταβολή'', είπαμε ''ναι'' και σε αυτό, αλλά βλέπετε, ούτε πρόταση από την ΑΕΚ υπάρχει, ούτε τίποτα. Αν τον καλέσει η Έβερτον, αν και εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, θα δούμε. Η ομάδα ψάχνει να τον πουλήσει! Από τη στιγμή που δεν μπορεί να τον κρατήσει και για να μην τον χάσει, ε, ναι, θέλει να τον πουλήσει. Οι αποφάσεις είναι του Κώστα. Η καριέρα του ανήκει. Μπορεί μία εσφαλμένη εντύπωση ή άποψη δικιά μου να τον καταδικάσει. Τα προβλήματα στην ΑΕΚ δεν είναι ο Κώστας. Ο Κώστας θα βρει τον δρόμο του. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για τον Κώστα. Εγώ ήθελα να πω ότι δεν θα συμμετάσχω. Μίλησα με τον κ. Στράτο, μου πρότεινε κάτι, έχει αγνές προθέσεις. Δεν ξέρω που θα καταλήξει όλο αυτό. Η άποψη και η θέση μου είναι αυτή. Δεν θέλω να επανέλθετε στο θέμα του Κώστα», τόνισε!

Όσο για το πώς θεωρεί πως έφτασε η ΑΕΚ σε αυτή την κατάσταση: «Εγώ δούλεψα 8 μήνες εκεί. Το πρόβλημα της ΑΕΚ άρχισε από τον κ. Μελισσανίδη που πήγε μετά στον Τροχανά. Είχε χρέη, μπήκε στο 44, τώρα, πώς φτάσαμε εδώ, κοντά στο Πρωτοδικείο, δεν ξέρω. Τους 8 μήνες που ήμουν έκανα 2 μεταγραφές, τον Καράμπελα και τον Κώστα, που κόστισαν 200.000 και έχουν τις περισσότερες συμμετοχές. Πιστεύω ότι μείωσα και κάποια έξοδα. Όσοι οδήγησαν την ΑΕΚ να ψάξουν να βρουν τα αίτια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: