Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Αυτοί θέλουν την ΑΕΚ!!

Φαίνεται πως ο Βασίλης Ξενιάδης είναι ο επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για την αγορά της ΑΕΚ, μαζί με τον Φίλιππο Σφαέλο. Διαβάστε για τους υποψήφιους επενδυτές.


Αυτοί θέλουν την ΑΕΚ
Ο Βασίλης Ξενιάδης είναι φίλαθλος της Ένωσης και δεν είναι άγνωστος στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο ίδιος στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με τα διοικητικά του Αίαντα Σαλαμίνα, ενώ το 2009 είχε προσπαθήσει να αγοράσει τον Ηρακλή από τον Αντώνη Ρέμο χωρίς όμως επιτυχία με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ότι άλλο οι επιχειρήσεις και άλλο η ιδεολογία και η αγάπη.
Η αποτυχία του Ηρακλή δεν τον πτόησε και τον επόμενο χρόνο έφτασε κοντά στον Αγροτικό Αστέρα τον οποίο τελικά ανέλαβε ο αδερφός του Χαράλαμπος.

Μαζί με τον Ξενιάδη είναι και ο Φίλιππος Σφαέλος ο οποίος είναι παλιός γνώριμος της ΑΕΚ. Το 2009 μαζί με άλλους επιχειρηματίες ετοίμαζε πρόταση αγοράς των μετοχών της Ένωσης. Μέλος της διοίκησης επί εποχής Μελισσανίδη το 1994 και γνωστός Αεκτζής συμμετείχε και στο Δ.Σ της ΠΑΕ το 2004 επί προεδρία Γιάννη Γρανίτσα.

Ο κ.Σφαέλος είναι γεννημένος στη Ναύπακτο και το καλοκαίρι του 1995 είχε επενδύσει στην ομάδα της πόλης του τον Ναυπακτιακό ο οποίος ανέβηκε μάλιστα κατηγορία από την Δ' Εθνική στην Γ' πριν αποχωρήσει το 1998 λόγω προσωπικών προβλημάτων. Ο Φίλιππος Σφαέλος αποτελεί στενός συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη και ήταν αυτός που είχε κλέψει τον Κωστή στο αεροδρόμιο του Ελληνικού μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού.  
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: