Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Δεν απαντάει ο Νίνης!!

Η ΠΑΕ είναι αποφασισμένη να το τραβήξει στα άκρα, αλλά ο Σωτήρης Νίνης αν και έμεινε έκπληκτος από το εξώδικο δεν απαντάει.

Δεν απαντάει ο Νίνης!
Εκπληκτος έμεινε ο Σωτήρης Νίνης με το εξώδικο της ΠΑΕ που πήρε τα χέρια του το βράδυ της Πέμπτης. Ο διεθνής μέσος δεν περίμενε μια τέτοια κίνηση από τον Παναθηναϊκό και είχε επικοινωνία με τον μάνατζέρ του προκειμένου να οργανώσουν τις επόμενες κινήσεις τους μετά από αυτή την εξέλιξη.
Σε πρώτη φάση από το περιβάλλον του πάίκτη βγαίνει πως δεν θα υπάρξει καμία αντίδραση. Ο Νίνης προτιμάει αυτή τη στιγμή να χαμηλώσει τους τόνους και να μην μπει σε αντιπαράθεση με την ομάδα που τον ανέδειξε και του έδωσε την δυνατότητα να γίνει αυτό που είναι σήμερα. Δεν θέλει να φανεί αχάριστος και αγνώμων και σίγουρα είναι μια ώριμη στάση εκ μέρους του.
Οπως έλεγε στους ανθρώπους στο περιβάλλον του ο Νίνης αυτό που τον ενδιαφέρει τώρα είναι να αποθεραπευτεί πλήρως και να επιστρέψει δυνατός προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πάρει το νταμπλ κι αυτός να βοηθήσει και την ομάδα και την εθνική.
Πηγή: Leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: