Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

«Αν φύγει ο Ζαγοράκης, θα φύγω και εγώ»

Μέσα από τα πολλά που ειπώθηκαν στη συνάντηση που έγινε μεταξύ της διοίκησης και των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν τα όσα είπε ο Ζήσης Βρύζας γύρω από τα όσα σκέφτεται ο ίδιος για την ομάδα.

«Αν φύγει ο Ζαγοράκης, θα φύγω και εγώ»
Προς τιμήν του, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως υπάρχουν κάποια πράγματα που πιστεύει πως δεν λειτουργούν στον ΠΑΟΚ σωστά και βρίσκεται στη διοίκηση για να αλλάξουν, ενώ μέσα σε όλα ξεκαθάρισε πως ναι μεν υπήρχε μία ρήξη με τον Θοδωρή Ζαγοράκη όμως μέσα από μία κουβέντα που έγινε το καλοκαίρι αποφάσισε να επιστρέψει να βοηθήσει.
Αυτό που επίσης ξεκαθάρισε και είναι το πλέον σημαντικό, είναι πως δεν σκοπεύει να γίνει πρόεδρος του ΠΑΟΚ ούτε να αντικαταστήσει τον Θοδωρή Ζαγοράκη αν ο τελευταίος αποχωρήσει.
«Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, για να είμαστε ενωμένοι όλοι. Αν φύγει ο Ζαγοράκης, θα φύγω και εγώ. Δεν θέλω να γίνω πρόεδρος στον ΠΑΟΚ» είπε μεταξύ άλλων ο Ζήσης Βρύζας.
Επί της ουσίας, ο Βρύζας ξεκαθαρίζει σε όσους πιστεύουν πως είναι η επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ, πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο ενώ γενικά βάζει φρένο σε μία αντιπολίτευση που τον θεωρεί ως… δελφίνο της επόμενης ημέρας.
Η ουσία για τον Βρύζα φαίνεται να είναι μία βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της ΠΑΕ που θα φέρει θετικά αποτελέσματα, βελτίωση που είναι αλήθεια πως δεν έχει εμφανιστεί σε πρακτικό επίπεδο ακόμη.
Το θέμα για τον Βρύζα είναι να γίνουν οι βελτιώσεις που προβλέπονται μέσα από τον έλεγχο του πορίσματος και τότε υπάρχει η πεποίθηση πως ο ΠΑΟΚ θα λειτουργήσει χωρίς προβλήματα.
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: