Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ανένδοτος ο Πρόμπιερζ για τους "4"

Δεν κάνει βήμα πίσω ο Πολωνός τεχνικός του Άρη σχετικά τις υποθέσεις των Καστίγιο, Πρίττα, Παπαστεριανού και Πορτίγια τους οποίους τους έχει θέσει εκτός ομάδας.

Ανένδοτος ο Πρόμπιερζ για τους "4"
Τα πράγματα δρομολογήθηκαν αφού πλέον η διοίκηση του ΑΡΗ πήρε ξεκάθαρη εντολή από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ για να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να λύσει τα συμβόλαια τεσσάρων ποδοσφαιριστών.
Στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, όπως όλα δείχνουν, γράφτηκε η τελευταία πράξη στο κεφάλαιο Καστίγιο. Η αγωνιστική του παρουσία δεν έχει δικαιολογήσει σε καμία περίπτωση την οικονομική θυσία που έγινε με αποτέλεσμα η λύση της συνεργασίας να μην βρίσκει κανένα αντίθετο και να μοιάζει μονόδρομος.
Ξεχωριστές είναι οι περιπτώσεις του Σάκη Πρίττα και Μανώλη Παπαστεριανού. Η αρχική εισήγηση του Πρόμπιερζ έγινε προσπάθεια να ανατραπεί και να πάρουν μία νέα ευκαιρία οι δύο, καθώς θεωρούνταν μέχρι πρότινος κεφάλαια για την ομάδα. Ειδικά για την περίπτωση του δεύτερου δεν έγινε καν η προσπάθεια να αξιολογηθεί αγωνιζόμενος στην οργανική του θέση, ως αμυντικό χαφ. Ακόμα βέβαια και σε αυτή του δεξιού μπακ είχε καλή απόδοση.
Όσον αφορά για τον πρώτο, καθαιρέθηκε αγωνιστικά όντας αρχηγός της ομάδας και βασικός μετά το πέρας της αποθεραπείας του ενώ πριν τον τραυματισμό του οι εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΑΡΗ ήταν αυτές που του έδωσαν το εισιτήριο για την εθνική.
Ο τεχνικός του ΑΡΗ ήταν ανένδοτος στην κουβέντα του με τους διοικούντες καθώς όπως υποστήριξε δεν εξυπηρετούν τα αγωνιστικά του πλάνα.
Στον τομέα αυτό ανήκει η και η περίπτωση του Κριστιάν Πορτίγια ο οποίος επέστρεψε μετά από βαρύ τραυματισμό και κατευθείαν τέθηκε εκτός ομάδας.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: