Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ποιες δηλώσεις...;Όλα μέλι-γάλα...!!

H ΠΑΕ Άρης εξέδωσε δελτίο Τύπου μετά τη συνάντηση που είχε η διοίκηση με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ με αφορμή τις δηλώσεις του Πολωνού περί αποχώρησης και το... ρεζουμέ είναι οτι ο 39χρονος τεχνικός συνεχίζει στον πάγκο, όπως είπε και ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας...

Ποιες δηλώσεις...;Όλα μέλι-γάλα...
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
"Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση -όπως άλλωστε είχε συμβεί και χθες- στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανάμεσα στην διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας Μίχαλ Πρόμπιερζ. Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν το αγωνιστικό τμήμα και λύθηκαν όλες οι απορίες και οι προβληματισμοί που υπήρχαν εκατέρωθεν.
Η προσπάθεια της ομάδας για επίτευξη όλων των στόχων της συνεχίζεται με όλους παρόντες. Μετά την συνάντηση ο κ. Πρόμπιερζ έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μιλήσαμε για την κατάσταση της ομάδας, βλέπουμε την θετική προοπτική που μπορεί να υπάρξει και παρόλα τα οικονομικά προβλήματα, η ομάδα δίνει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της. Απλά η αγωνία μας για την ομάδα, μας οδήγησε σε αυτές τις συναντήσεις, αλλά είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: