Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Θα είναι "μάχιμος" ο Kill Bill!!

Με τον Βασίλη Σπανούλη στην σύνθεσή του σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρεμιέρα των ομίλων του «ΤΟP-16».

Θα είναι "μάχιμος" ο Kill Bill!
Τα μηνύματα που προκύπτουν όσον αφορά την αποθεραπεία του αρχηγού των Κυπελλούχων Ελλάδας είναι απόλυτα ενθαρρυντικά αφού η κατάσταση του ποδιού του παρουσιάζει θεαματική βελτίωση καιμ όλες οι ενείξεις πείθουν στο συμπέρασμα ότι θα τεθεί κανονικά στην διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς για τις ανάγκες του εναρκτήριου τζάμπολ της δεύτερης καθοριστικής φάσης της Ευρωλίγκα στις 18 Ιανουαρίου
Ο «Kill Bill» με το νέο έτος θα ξεκινήσει τρέξιμο και ατομικό πρόγραμμα, ώστε να μπει σιγά σιγά στον ρυθμό των προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα.
Την ίδια στιγμή, οι γιατροί συνιστούν ψυχραιμία και ήρεμη αντιμετώπιση, από τη στιγμή, όπου ο τραυματισμός του διεθνούς γκαρντ θεωρείται ύπουλος και δεν χρειάζεται βιασύνη.
Από την πλευρά του ο Λαρισαίος άσος γνωρίζει πολύ καλά ότι η ομάδα τον έχει ανάγκη στην πρεμιέρα του Top 16 και τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, όπου και θα παίξει κανονικά.
Πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: