Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Αυτός είναι ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού!

Τον 27χρονο Ζάμπιαν Ντάουελ έχει επιλέξει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς για την θέση του γκαρντ στον Ολυμπιακό, ο οποίος πλέον αποτελεί παρελθόν από τους Φοίνιξ Σανς.


Αυτός είναι ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού
Στον Ζάμπιαν Ντάουελ έχουν καταλήξει οι ερυθρόλευκοι για την ενίσχυσή τους στη θέση του γκαρντ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Γαύρου. Ο Ντάουελ μετά από ένα σύντομο πέρασμα στην Ουνικάχα Μάλαγα το 2010, δοκίμασε την τύχη του στο ΝΒΑ για τους Φοίνιξ Σανς, ωστόσο πριν από περίπου δέκα ημέρες «κόπηκε» από τους «Ήλιους» όπου αγωνιζόταν από το μισό της περασμένης σεζόν.
Ο 27χρονος Αμερικανός άσος είναι αριστερόχειρας, πιστός στα αμυντικά του καθήκοντα, έχει ύψος 1,91 μ. και με τους Σανς την περασμένη σεζόν είχε 30% ευστοχία στα σουτ τριών πόντων στα 24 ματς που πήρε χρόνο συμμετοχής.
Γενικά, η επιλογή του Ντούντα για τη θέση του γκαρντ δεν συνηθίζει να σκοράρει πολύ, αφού και στα ματς που αγωνίστηκε με την Μάλαγα και στο ΝΒΑ δεν είχε υψηλά σκορ, αλλά τα λίγα που επιχειρεί γίνονται με καλές προϋποθέσεις.
Ενδεικτικά, τη σεζόν που βρέθηκε στην Μάλαγα και αγωνίστηκε σε 6 αγώνες της Ευρωλίγκα συγκέντρωσε 7 πόντους ανά αγώνα, σουτάροντας πίσω από τη γραμμή των τριών πόντων με ποσοστό 38,5%.
Όσο για τη θέση του σέντερ, ο στόχος είναι ξεκάθαρος όπως σας έχει ενημερώσει το gazzetta.gr, και δεν είναι άλλος από τον Ακίν Ακινγκμπάλα της Σιόν

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: