Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Η «πρώτη» της Μπάρτσα Μονοφατσίου!!

Επιτέλους, έπειτα από μήνες συζητήσεων και πολύ δουλειά, η ομάδα ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της με την ακαδημία ποδοσφαίρου της.

Η «πρώτη» της Μπάρτσα Μονοφατσίου
Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου παρουσιάστηκαν οι εγκαταστάσεις της ομάδας και πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ακαδημίας παρουσία των προπονητών της ομάδας Νηστικάκη Γιάννη, Βελεγράκη Στέλιου, μελών της διοικούσας επιτροπής και των γονέων, με τη συμμετοχή περίπου 50 παιδιών, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Οι προπονητές έκαναν μια «χαλαρή» προπόνηση γνωριμίας στα παιδιά και τους μίλησαν για τις γενικές αρχές του αθλητισμού, τα οφέλη του στον άνθρωπο και την κοινωνία και τις αξίες της FCBarcelona. Χωρίς να έχει διατυπωθεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των προπονήσεων, έχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από άλλους νέους της περιοχής για συμμετοχή στην ομάδα, ενώ η ένθερμη υποστήριξη που έλαβε αυτή η προσπάθεια από τους γονείς και τους νέους ποδοσφαιριστές, δηλώνει τον ενθουσιασμό που υπάρχει προς το νέο αθλητικό όμιλο.
Υπεύθυνος όλων των δραστηριοτήτων της ακαδημίας της ομάδας ανέλαβε ο κύριος Κωνσταντίνος Καλλέργης από τον Χάρακα, που η εμπειρία του σε σωματεία, όπως η Α.Ε.Κ. (Αθηνών) και στις ακαδημίες, αποτελεί εγγύηση για την ομαλή έκβαση της οργανωτικής βάσης των ακαδημιών.
Συμπαραστάτες σε αυτήν την προσπάθεια είναι οι πολιτιστικοί συλλόγοι του Τεφελίου και του Χάρακα, μέλη των οποίων έδωσαν το παρόν στη συνάντηση. Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και μη, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: