Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Θέλουν νέο Λέτο, κατ’ εικόνα και ομοίωση!!

Τον Γιώργο Σαμαρά έχουν βάλει στο μάτι στον Παναθηναϊκό για να ενισχυθούν επιθετικά. Και μπορεί το ταμείο να είναι άδειο, αλλά ο… πατέρας του εργάζεται στην Παιανία!


Θέλουν νέο Λέτο, κατ’ εικόνα και ομοίωση!
Οι «πράσινοι» θεωρούν πως ο Έλληνας κυνηγός έχει πολλά στοιχεία που μπορούν να αξιοποιηθούν από τον Φερέιρα, στο σύστημα που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα. Έτσι θα πάρουν ανάσες όλοι οι… σκασμένοι κυνηγοί (Κουίνσι, Λέτο, Κλέιτον), αλλά θα υπάρχει και μία επιπλέον λύση (και τι λύση, 11άδας) στην επίθεση.
Το αγωνιστικό στιλ του (πέρα από το λουκ), άλλωστε, μοιάζει αρκετά με εκείνο του Λέτο και οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν θα αργήσουν να αφομοιώσουν το παιχνίδι του. Σε όλα αυτά, βέβαια, θα πρέπει να προσθέσουμε πως στο «πράσινο» ταμείο υπάρχουν μόνο αράχνες. Και για πειστεί ένας ποδοσφαιριστής στην ηλικία του Σαμαρά, με καριέρα σε Ολλανδία, Αγγλία και Σκωτία, να εγκαταλείψει τη Σέλτικ για να έρθει στον Παναθηναϊκό που δεν αγωνίζεται ούτε στο Γιουρόπα Λιγκ, χρειάζονται… πολλά (λεφτά).
Ίσως η πατρική του φιγούρα, του Γιάννη Σαμαρά που είναι συνεργάτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια, μπορεί να βοηθήσει σχετικά…
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: