Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

"Εγκατέλειψαν παραγοντικά τον Άρη"!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανιδης βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο όπου μίλησε με τους παίκτες και τους ανέλυσε την κατάσταση μεταφέρωντας τους καλά νέα όσον αφορά τα τηλεοπτικά, από τα οποία θα πορέλθουν τα χρήματα τους. Στις δηλώσεις του πάντως έκανε λόγο για παραγοντική εγκατάλειψη της ομάδας.

"Εγκατέλειψαν παραγοντικά τον Άρη"!
"Η κατάσταση είναι δύσκολη και στον Αρη, όπως και σε όλη την Ελλάδα. Οι παίκτες δικαίως προχώρησαν σε αυτή την κίνηση μιας και οι Έλληνες είναι απλήρωτοι, ενώ οι ξένοι έχουν πληρωθεί δύο μήνες. Είναι λογικό το αίτημα τους. Είναι ντροπή για τον Αρη να φτάνει σε αυτό το σημείο, αλλά η ομάδα έχει εγκαταληφθεί παραγοντικά, το σύνθημα "Ο ΑΡΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠ` ΟΛΑ" δεν ισχύει φαίνεται και αυτό είναι τραγικό.
Πρέπει να δοθεί άμεσα λύση στο διοικητικό, να έρθουν όλοι και να συζητήσουν για να τα βρουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Ελπίζω το παραπάνω σύνθημα να λειτουργήσει για όλους, να αφήσουν τα προσωπικά στην άκρη και να έρθουν δίπλα στην ομάδα. Μία ομάδα η οποία αγωνιστικά δείχνει πολύ καλά δείγματα γραφής και θα πάει καλύτερα" ενώ πρόσθεσε: "Έχω καλά νέα για τα τηλεοπτικά, μίλησα με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη και η συμφωνία θα επικυρωθεί ώστε να έρθουν τα πρώτα χρήματα και στις ομάδες. Αλλά επαναλαμβάνω πρέπει να δοθεί λύση στο διοικητικό. Εγώ είμαι εδώ και πολεμάω. Αλλά πρέπει να έρθουν και οι άλλοι, να βοηθήσουμε όλοι μαζί". 
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: