Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Τι τρέχει με Βιεϊρίνια!!

Για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια οι Ζήσης Βρύζας και ο Παντελής Κωνσταντινίδης ξεκαθάρισαν τρία πράγματα. Πρώτον ότι… πωλείται. Δεύτερον ότι παραχωρείται μόνο στο εξωτερικό και τρίτον ότι συζητούν δύο κρούσεις που έγιναν, χωρίς όμως να έχουν ακόμη στα χέρια τους οποιαδήποτε επίσημη πρόταση.

Τι τρέχει με Βιεϊρίνια
Μέσα από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι για τον Πορτογάλο άσο ο ΠΑΟΚ εξετάζει δύο κρούσεις από διαφορετικές χώρες. Θεωρείται βέβαιο ότι δεν πρόκειται για χώρες από την Ανατολική Ευρώπη, γιατί εκεί δεν θέλει να παίξει ποδόσφαιρο ο Πορτογάλος. Από εκεί και πέρα ο Βιεϊρίνια δεν γνωρίζει ακόμη λεπτομέρειες για τις συγκεκριμένες συζητήσεις και αυτό θα γίνει μόνο όταν ο ΠΑΟΚ θα έχει επίσημα στοιχεία στα χέρια του.
Ακόμη λοιπόν υπάρχει πολύς δρόμος για την συγκεκριμένη υπόθεση, αφού γίνονται διαπραγματεύσεις, θα πρέπει να κατατεθεί πρόταση που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές και φυσικά όλα αυτά να τα δεχθεί και ο Βιεϊρίνια. Όλοι καταλαβαίνουν ότι αν γίνουν όλα αυτά και αν υλοποιηθεί αυτή η κίνηση, η ΠΑΕ θα κερδίσει κάποια χρήματα (είναι απαραίτητα τα μετρητά για τη νέα αδειοδότηση και δεν αρκεί η όποια μείωση στο μπάτζετ), από εκεί και πέρα όμως θα αποδυναμωθεί η ομάδα. Αυτό, κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί.
Πρέπει να τονιστεί ότι σήμερα στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, οι άνθρωποι της ΠΑΕ τόνισαν πως αυτό τον χειμώνα δεν δέχθηκαν καμία κρούση από οποιαδήποτε ελληνική ομάδα για τον Βιεϊρίνια.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: