Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Δώρο στον Ολυμπιακό από το ΔΣ του ΠΑΟ!!

Νερό στο μύλο του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα έρριξε χθες το ΔΣ του Παναθηναϊκού. Γράφει ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Δώρο στον Ολυμπιακό από το ΔΣ του ΠΑΟ!
Όσο κι αν φαίνεται περίεργο αυτό που γράφω νομίζω ότι το αντιλαμβάνεται και ο πλέον απονήρευτος φίλαθλος του Παναθηναϊκού.
Δεν γίνεται βρε παιδί μου στέλνεις εξώδικο στο Σωτήρη Νίνη, μόλις δύο 24ωρα πριν την 1η Ιανουαρίου και να του λες ότι δεν έχει δικαίωμα να συζητά με άλλη ομάδα γιατί δεν του το επιτρέπουν οι κανονισμοί!

Αν η κίνηση αυτή γινόταν μια εβδομάδα νωρίτερα, οπότε και βγήκε στον αέρα το ενδιαφέρον της Πάρμα, εντάξει. Να πεις ότι έπρεπε να τηρήσεις τα προσχήματα και να επαναφέρεις στην τάξη τον ποδοσφαιριστή σου. Που και πάλι δεν θα είχε αποτέλεσμα.

Όταν όμως, κάνεις την κίνηση στις 29 Δεκεμβρίου, τότε ακόμα και η ΦΙΦΑ δεν πρόκειται να ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωσή σου, από την στιγμή που σε δύο ημέρες όλοι οι παίκτες του πλανήτη, που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, μπορούν να ξεκινήσουν και επίσημα διαπραγματεύσεις με όλες τις ομάδες της υφηλίου.

Την ίδια στιγμή προκαλείς αλγεινή εντύπωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στα αποδυτήρια της ομάδας, καθώς έναν παίκτη που τραυματίστηκε στην αρχή της σεζόν και εσύ ως ομάδα έλεγες ότι τον στηρίζεις και θα του επεκτείνεις και το συμβόλαιο, τον καλείς τώρα να απαρνηθεί ένα δικαίωμά του.

Το θέμα Νίνη θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός έπρεπε να το χειριστεί αθόρυβα κι όχι με τον… κρότο που δημιουργεί ένα εξώδικο. Γιατί έτσι η ηρεμία στα αποδυτήρια θα ήταν εξασφαλισμένη και η πορεία της ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος απρόσκοπτη.

Τώρα, με ένα από τα βαριά ονόματα της ομάδας στα χαρακώματα, είναι εύλογο να αρχίσουν να αναρωτιούνται και οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονται στην ίδια θέση με το Νίνη (λήγει το καλοκαίρι το συμβόλαιό ή ο δανεισμός τους) ποια θα είναι η τύχη τους;

Ο Χριστοδουλόπουλος δείχνει να είναι κοντά σε συμφωνία και το χάσμα που υπήρχε με τον Σιμάο να καλύπτεται. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι και μάλιστα πολλοί. Και η κίνηση της ΠΑΕ είναι που μετράει περισσότερο στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται σε φάση επαναδιαπραγμάτευσης.

Νομίζω ότι η συνέχεια θα είναι δύσκολη για τους πράσινους, αρχής γενομένης από το κρίσιμο ματς στο Αγρίνιο. Και μόνο μια γρήγορη εξέλιξη στο θέμα των Αράβων θα μπορέσει να διαφοροποιήσει το γενικότερο κλίμα στην ομάδα, που άλλαξε τις ισορροπίες μετά την αψυχολόγητη ενέργεια του ΔΣ.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: