Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Τον τσάκισε η επαρχία!!

Αν ο Ολυμπιακός χάσει φέτος το πρωτάθλημα, τότε θα είναι λόγω επαρχίας! Οι ομάδες από την περιφέρεια τον έχουν τσακίσει και δεν τον έχουν αφήσει σε χλωρό κλαρί.
Τον τσάκισε η επαρχία!

Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός που είχε ψωμοτύρι τα προηγούμενα χρόνια τέτοια ματς, τώρα τα βλέπει ως φάκα! Και πέφτει μέσα κιόλας!
Ο Ολυμπιακός έχει δώσει ως τώρα 18 παιχνίδια. Βαθμούς έχει χάσει στα έξι από αυτά, με τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες.
Οι δυο απώλειες είναι με "Χ" στα αθηναϊκά ντέρμπι. Ένα εκτός με την ΑΕΚ κι άλλη μια ισοπαλία στο Καραϊσκάκη με τον Παναθηναϊκό. Και θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι σχετικά φυσιολογικά αποτελέσματα αυτά. Οι ισοπαλίες σε ντέρμπι είναι κάτι συνηθισμένο.
Εκεί, λοιπόν, που ο Ολυμπιακός τα έχει κάνει σαλάτα είναι με τις επαρχιακές ομάδες τόσο εντός, όσο κυρίως εκτός. Από τα τέλη Οκτωβρίου μέχρι σήμερα έχει "πετάξει" ούτε λίγο, ούτε πολύ 10 βαθμούς! Τους οποίους βαθμούς τούς είχε - θεωρητικά - στο τσεπάκι του. Κι αν όχι όλους, σίγουρα τους περισσότερους. Στο γήπεδο, όμως, φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων.
Ποιος θα περίμενε την γκέλα με τον νεοφώτιστο ΟΦΗ στο "Καραϊσκάκη" κι ενώ ο Ολυμπιακός ήταν χαλαρά μπροστά στο σκορ; Κι όμως. Εκεί ο Ολυμπιακός έχασε δυο πόντους. Και τρεις ακόμα από τον Αστέρα στην Τρίπολη, όταν οι "ερυθρόλευκοι" ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια μετά από θλιβερή εμφάνιση.
Επίσης, το ότι η μετριότατη κι ασύνδετη Δόξα θα έπαιρνε λευκή ισοπαλία στο "Καυτανζόγλειο" από τον Ολυμπιακό, πάλι μπορεί να θεωρηθεί τεράστια έκπληξη. Η ομάδα του Βαλβέρδε, όμως, δεν βλεπόταν και σ’ αυτό το ματς, με συνέπεια η Δόξα να κόψει πόντους.
Ίσως, λοιπόν, η πιο νορμάλ από τις τέσσερις γκέλες να είναι αυτή με την Ξάνθη. Η Σκόντα είναι καλή ομάδα, ήταν φορμαρισμένη και πριν απ’ αυτόν τον αγώνα με 9 σερί αήττητα ματς, οπότε δεν ήταν απίθανο να γίνει αυτό που έγινε. Με δεδομένη, μάλιστα, την κακή εικόνα του Ολυμπιακού στους τελευταίους αγώνες, αλλά και τις ελλείψεις του στην επίθεση.
Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σκούρα απέναντι στις ομάδες της περιφέρειας. Και οι δυο ήττες του είναι στην επαρχία (Τρίπολη, Ξάνθη), ενώ σ' αυτά τα τέσσερα παιχνίδια έχει βάλει μόνο δυο γκολ, ενώ έχει φάει πέντε! Και, μάλιστα, θα μπορούσε να χάσει κι άλλους βαθμούς (όπως π.χ. στο Καραϊσκάκη με την Σκόντα, την οποία κέρδισε με ανατροπή στο φινάλε), ενώ και προσεχώς έχει να δώσει παρόμοιας δυσκολίας ματς (εκτός με ΟΦΗ, Παναιτωλικό, ΠΑΣ).
ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΚΑΡΕ ΜΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
29/10/2011: Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-2
27/11/2011: Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 2-0
8/1/2012: Δόξα Δράμας – Ολυμπιακός 0-0
22/1/2012: Ξάνθη – Ολυμπιακός 1-0

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: