Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Πόι: «Δεν μιλάμε για Europa League»

Πόι: «Δεν μιλάμε για Europa League»
Στόχος της Skoda Ξάνθης είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο και με αυτό τον τρόπο θέλει να παίρνει θετικά αποτελέσματα, όπως δήλωσε ο Μάουρο Πόι στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Παίξαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ποτέ δεν μπαίνουμε στο γήπεδο για να χάσουμε», τόνισε ο Αργεντινός επιθετικός για τη νίκη (1-0) επί του Ολυμπιακού. «Δεν μπορούμε να πούμε ότι πάμε για το Europa League», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πόι στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Χελάκη

Για τις συνθήκες στην Ξάνθη

«Περνάω καλά εδώ. Είμαι τέσσερα χρόνια στην ομάδα. Ήταν εδώ και ο Κιντάναμ οποίος έπαιξε έξι χρόνια στην ομάδα. Δεν ξέρω αν θα τον ξεπεράσω… (γέλια)».

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού

«Παίξαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ποτέ δεν μπαίνουμε στο γήπεδο για να χάσουμε. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, αλλά εμείς θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε ότι με αυτό τον τρόπο μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε καλό σύνολο και μπορούμε να φτάσουμε αρκετά ψηλά».

Για την πορεία της ακριτικής ομάδας τη φετινή σεζόν

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμέναμε. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε τον ΟΦΗ και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και σε αυτό το ματς. Δεν μπορούμε να πούμε ότι πάμε για το Europa League».

Για τον παίκτη-έκπληξη της ομάδας, Παναγιώτη Βλαχοδήμο

«Είναι πολύ καλό παιδί και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι καλός ποδοσφαιριστής, είναι κάτι που δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Είναι μόλις 20 ετών και χρειάζεται να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, να έχει ηρεμία και να δουλέψει αρκετά».

Για τους προσωπικούς του στόχους

«Θέλω να τελειώσει καλά αυτή η σεζόν. Να τερματίσουμε ψηλά στη βαθμολογία. Μετά το καλοκαίρι (σ.σ.: λήγει το συμβόλαιό του) θα δούμε τι θα γίνει. Θέλουμε να κοιτάμε μόνο μπροστά και δεν με ενδιαφέρει αργότερα τι θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: