Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

«Η Μίλαν θα κάνει μεταγραφή»

Μεταγραφή θα κάνουν οι Ροσονέρι τον Ιανουάριο όπως ξεκαθάρισε ο Αντριάνο Γκαλιάνι. Ο Κάρλος Τέβες παραμένει ο Νο1 στόχος, όμως υπάρχει συμφωνία και είναι stand by η εναλλακτική.
«Η Μίλαν θα κάνει μεταγραφή»
«Ο Τέβες θέλει Μίλαν; Και εμείς θέλουμε τον Τέβες. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει, έχουμε ακόμα επτά μέρες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου» είπε ο Γκαλιάνι για τον Απάτσι, που ήταν επίσης στόχος της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ιντερ, όμως ήταν κάθετος και πιέζει για να πάρει μεταγραφή στους Ροσονέρι. Το δεξί χέρι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ειδικός σε θέματα μεταγραφών έκανε σαφές ότι αν ο Αργεντινός δεν γίνει κάτοικος Μιλάνου, θα αποκτηθεί ο Μάξι Λόπες από την Κατάνια για τον οποίο οι Ροσονέρι έχουν ήδη συμφωνήσει και ο παίκτης είναι stand by.

«Αν δεν έρθει ο Τέβες, θα πάρουμε σίγουρα τον Μάξι Λόπες. Είτε ο ένας, είτε ο άλλος θα αποκτηθεί, όχι όμως και οι δύο» τόνισε ο 67χρονος παράγοντας τη στιγμή που τα ιταλικά ρεπορτάζ θέλουν τον επιθετικό της Κατάνια να να βρίσκεται την Δευτέρα (23/01) στο Μιλάνο για να ολοκληρώσει την μεταγραφή. «Οι ιατρικές εξετάσεις; Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να περιμένουμε μερικές μέρες ακόμα. Ο Μάξι Λόπες είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει πολύ και είναι πιθανό να αποκτηθεί. Η κατάσταση είναι απλή, έχουμε συμφωνήσει με την Κατάνια».

Οπως προκύπτει από δημοσιεύματα, η Μίλαν θα δώσει στους Σικελούς 550.000 ευρώ για να δανειστεί τον πρώην επιθετικό της Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι και στο συμβόλαιό του θα υπάρχει οψιόν αγορά. Για τον παίκτη είχε ενδιαφερθεί σοβαρά και η Φούλαμ, όμως η πρόταση απορρίφθηκε, προφανώς επειδή ο παίκτης προτιμούσε να περιμένει την Μίλαν. Οσον αφορά την περίπτωση του Τέβες, οι Ροσονέρι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω και να προσφέρουν περισσότερα στην Μάντσεστερ Σίτι, καθώς η προσφορά θα είναι ξανά δανεισμός και δικαίωμα αγοράς στο τέλος της σεζόν με 25 εκα. ευρώ.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: