Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Μέχρι κι ο ΛεΜπρόν χάνει...!!

Ακόμα και το Μαϊάμι των αστέρων χάνει, όταν οι ΛεΜπρόν και Μπος δεν βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά, όπως συμβαίνει σε κάθε ματς.

Μέχρι κι ο ΛεΜπρόν χάνει...

Κάποιοι ισχυρίζονταν ότι στο Μαϊάμι υπάρχει μόνο ο ΛεΜπρόν και ο Μπος (αφού λείπει ο Γουέιντ) και πως το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και δεν πρέπει να εξαρτάται μία ομάδα από την απόδοση ενός ή δύο παικτών (σαν τον Ντουράντ στους Θάντερς...). Κάποια άλλοι δεν συμφωνούσαν. Ωστόσο, απόψε το Μαϊάμι το πλήρωσε.
Οι Χιτ γνώρισαν την ήττα από τους Μπακς μέσα στο γήπεδο των "αερογραμμών", αφού τα αστέρια τους δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά και όλη η ομάδα έκανε αρκετά λάθη, έχοντας παράλληλα πολύ άσχημα ποσοστά.
Οι Μπακς από την πλευρά τους κερδίζουν δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς από τον Δεκέμβριο του 2010, με τον Μπράντον Τζένινκς σε μια από τις καλύτερες βραδιές του να σημειώνει 23π.και από 6 ασίστ και ριμπάουντ. Ο Ιλιασόβα πέτυχε 16π. και ο Μπόγκατ άλλους 13π για την ομάδα του Μιλγουόκι που είδε τους Λίβινγκστον και Στέφεν Τζάκσον να βάζουν από 10π.
Όσο για τους γηπεδούχους, ο ΛεΜπρον Τζέιμς πέτυχε 28π. και 13 ριμπ., με τον Μπος να βάζει 23π. και τον Τσάλμερς να προσθέτει άλλους 12π. Θυμίζουμε ότι ο Ντουέιν Ουέιντ βρίσκεται στην αποθεραπεία του από πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον δεξιό του αστράγαλο.

Μαϊάμι Χιτ – Μιλγουόκι Μπακς 82 – 91
Τα δωδεκάλεπτα: 21-18, 20-28, 22-19, 19-26
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: