Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

"Μας τέλειωσαν τα πέναλτι"!!

Ο Miltos+ προτείνει την... κατάργηση των πέναλτι για τους "αιώνιους"...

"Μας τέλειωσαν τα πέναλτι"!
Πρόταση: όπως οι οπαδοί τους δίνουν ραντεβού θανάτου με μολότοφ, κουζινομάχαιρα, τιρμπουσόν και σαλατιέρες, έτσι να τους δώσει κι ένα ραντεβού η Έπο στα γραφεία της να τους ξεκαθαρίσει κάτι...
«Μάγκες, όσο και να φωνάζετε, μας τέλειωσαν τα πέναλτι. Τόσα που έχετε ...αγοράσει τόσα χρόνια, εξαντλήσατε το στοκ. Δεν έχουμε άλλα και λόγω οικονομικής κρίσης, δεν υπάρχουν και λεφτά να παραγγείλουμε. Πορευτείτε για φέτος χωρίς πέναλτι και πάρτε το απόφαση. Βγάλτε τα πέρα έτσι. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο γιατί αλλιώς μάθατε, αλλά δύσκολες στιγμές περνάει όλος ο ελληνικός λαός», πρέπει να τους πει η Έπο, στέλνοντας παράλληλα και ...κοινωνικό μήνυμα. Και οι διαιτητές, είναι-δεν είναι πέναλτι όταν κάνουν μακροβούτια οι παίκτες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη μεγάλη περιοχή, να σφυράνε «μάνα μου τα κλεφτόπουλα».
Τίποτα να μην τους δίνουν, για να νιώσουν πώς αισθάνονται οι αντίπαλοι όταν τους πελεκάνε όλα αυτά τα χρόνια και να σταματήσουν να γκρινιάζουν μεταξύ τους για το ποιος ...την έχει μεγαλύτερη (την εύνοια). Για να σταματήσει κι ο μπάρμπα-Σάββας να μετράει τα εγκλήματα, γιατί στο τέλος θα του τελειώσουνε τα δάχτυλα, θα βγάλει τα παπούτσια και θα πρέπει να κυκλοφορούμε με μανταλάκια στη μύτη για να γλιτώσουμε την ποδαρίλα...
Στο φινάλε, αυτοί οι δύο, ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός, είναι οι τελευταίοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο που δικαιούνται να ομιλούν περί διαιτησίας. Φωνάζει, λέει, ο Ολυμπιακός για το πέναλτι του Εντιμάρ στον Τοροσίδη στο ματς με την Ξάνθη (και για άλλο ένα έλεγε ο μπαρμπα-Σάββας, ο οποίος αδικείται που δεν έγινε χρυσοθήρας, αφού ανακαλύπτει χρυσάφι και στις στάχτες), ξεσκηκώθηκαν και οι Παναθηναϊκοί στο ημίχρονο στο Οάκα για το μαρκάρισμα του Τόμας στον Ζέκα από πίσω ενώ βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ απέναντι στο τέρμα του Ατρόμητα (πάλι καλά που κέρδισαν στο τέλος, γιατί ποιος ξέρει τι θα ακούγαμε από τον Ζεσουάλδο). Ε, και που φωνάζουν; Ας φωνάξουνε κι αυτοί μια φορά με λόγο, γιατί άμα φωνάξουν όλοι μαζί οι αδικημένοι από αυτούς τους δύο όλα αυτά τα χρόνια, θα ψάχνουμε μετά πεταλωτή να μας πεταλώσει, ως ...κουφάλογα.

Έχουν καταντήσει μετά τις γιορτές ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός, λες και τα μελομακάρονα ήταν ποτισμένα με υπνωτικό. Κι επειδή δεν έχουν τίποτα άλλο να δείξουν, επειδή σέρνονται στον αγωνιστικό χώρο, το ρίχνουν στη μανούρα για τη διαιτησία. Οι άλλες ομάδες, δηλαδή, δεν δικαιούνται μια στο τόσο να πάρουν ένα σφυριγματάκι. Μόνο αυτοί δικαιούνται.
Εμείς, δηλαδή, στον ΠΑΣ, τι να πούμε; Αν αυτός ο Στυλιάρας είχε κάνει στον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό τα χειρουργεία που πέρασε τους ΠΑΣολέδες, τι θα είχε γίνει; Ξέρετε ποιος είναι ο Στυλιάρας, έτσι; Αυτός που το «έγκλημά του» στο «Καραϊσκάκη» δεν το μέτρησε ο μπάρμπα-Σάββας. Εκείνη την ανατροπή του Μέγερι στον Λίλα λέω, στο Ολυμπιακός - ΠΑΣ πριν ένα μήνα. Ο ίδιος, λοιπόν, έκανε μεγάλο χειρουργείο χθες στην Τρίπολη (γκολ οφσάιντ, δύο πέναλτι, μια αποβολή), αλλά αφού δεν έγινε σε βάρος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, δεν μετράει!
Τέλος πάντων, ο Ολυμπιακός φέτος πάει να πετύχει το ακατόρθωτο. Να τρέχει μόνος στο πρωτάθλημα και να τερματίσει δεύτερος. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση του-λάστιχον δεν θα κλαίει τα λεφτά του ο πρόεδράς του. Θα τους πλακώσει στα προστίματα (τα προστίματα κλίνονται κατά τα «βουτύρατα» και τα «αλόγατα») και θα το πάρει πίσω το μπάτζετ της χρονιάς. Αυτός θα πάρει πίσω τα λεφτά και τον Μέρμηγκα θα τον πάρει και θα τον σηκώσει. Πάντως, όπως φαίνεται ξεκάθαρα πλέον, το «πληρέστατο ρόστερ» που διαφήμιζαν το καλοκαίρι, είναι μεγάλο παραμύθι. Ωστόσο, πιστεύω πως η προσθήκη του Γενάρη με την επιστροφή του Φιόγκο, είναι αυτή που θα αλλάξει τα δεδομένα. Απλώς, ο Φιόγκο δεν θέλει να δείξει ακόμα σε πόσο καλή κατάσταση είναι, για να μην εκθέσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, που έχουν αρχίσει να πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα...
Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός πάει να κάνει το απόλυτο θαύμα και μάλιστα παίζοντας κάτι από μπάλα (και με τα νεύρα των ουδέτερων φιλάθλων) εδώ και πολλές βδομάδες. Κι αυτό πρέπει να το ξανασκεφτούν εκεί στην Παιανία. Αν πάρουν πρωτάθλημα φέτος, χωρίς διοίκηση, δεν πρόκειται να το βάλουν ποτέ το χέρι στην τσέπη οι μέτοχοι. Θα πουν «καλύτερα τα πάτε χωρίς λεφτά» και δεν πρόκειται να την ξαναματανοίξουν την κάνουλα. Μόνο θα βάζουν χέρι στα κέρδη. Σαν τις επιχειρήσεις που οι ιδιοκτήτες κάνουν μαζικές απολύσεις και μετά παρουσιάζουν αύξηση πωλήσεων θα γίνει. Σου λέει, αφού μπορώ και με λιγότερους, θα διώξω κι άλλους. Μέχρι που στο τέλος μένει ο ιδιοκτήτης μοναχός (όχι ο Κώστας Μοναχός - άλλος). Κι ο Παναθηναϊκός μοναχός είναι πάντως και σχεδόν ...κουρέλι εσχάτως. Αλλά τραγουδάει ακόμα! Για πόσο δεν ξέρω, ωστόσο όσο διαψεύδει όσους υποστηρίζουν πως θα πληρώσει το ξεφούσκωμά του με απώλειες βαθμών, όχι μόνο συνεχίζει να ελπίζει, αλλά παίρνει και τα πάνω του.
Θα μου πείτε, τι με νοιάζει τι κάνουν τώρα ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός αφού έχω τους μπελάδες μου; Τι λέτε, ρε παιδιά; Θα σωθούμε; Βέβαια, το θέμα δεν είναι τι λέτε εσείς, αλλά τι λέει ο Στυλιάρας και τα λοιπά στειλιάρια που μας πάνε καρφί για τη Φούτμπολ Λίμπα.

Άγγελε, κάνε καμιά προσευχή παραπάνω, γιατί δεν μας βλέπω καλά...
Μέχρι να σωθούμε από την γκρίνια των αιωνίων και να σωθεί κι ο ΠΑΣ, εγώ, ο Μίλτος, να ΄μαι καλά...

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: