Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Τα κατάλληλα ματς, την κατάλληλη ώρα!!

Η τριάδα των αγώνων με Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας, είναι για τον Άρη τα κατάλληλα ματς την κατάλληλη ώρα. Γράφει ο Αλέξης Τσαρούχας.
Τα κατάλληλα ματς, την κατάλληλη ώρα

Οι πιθανότητες να ανακάμψει στο πρωτάθλημα η ομάδα της Θεσσαλονίκης περνούν αποκλειστικά από το να κλείσει αυτή με εφτά βαθμούς για τους κίτρινους και η «γνωριμία» του Μασάδο με τους παίκτες του να γίνει μέσα από βαθμολογική άνοδο.
Ο Άρης απέδειξε και χθες ότι η δουλειά στην προετοιμασία είναι το πιο σημαντικό εφόδιο για κάθε ομάδα. Η αστάθεια στην άμυνα απέναντι στην πιο αδύναμη επίθεση στη λίγκα και η αδυναμία του να βγάλει αυτοματισμούς, κυρίως από τον άξονα, άξονα σε επιθέσεις για να σφραγίσει νωρίτερα στο 90λεπτο τη νίκη, εξακολουθούν να τον χαρακτηρίζουν…
Έγιναν βεβαίως και ορισμένα «φυσιολογικά» πράγματα. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του είχε ανάλογη του συμβολαίου του παρουσία στο ματς. Η ενδεκάδα είχε από την αρχή ως το τέλος πλάγιους αμυντικούς και μέσους με «φυσιολογικά» χαρακτηριστικά, δυο δεξιοπόδαροι δεξιά και δυο αριστεροπόδαροι αριστερά.
Η παρουσία Ακόστα, μοιάζει μεγαλύτερο κέρδος ακόμη και από τα δυο γκολ του Καστίγιο. Ο Ισπανός έκανε για δεύτερη φορά σαν βασικός πολύ καλό ματς. Μέχρι την περιθωριοποίηση του από τον Πρόμπιερζ, έδειχνε εξαιρετικός κάθε φορά που έπαιζε αλλαγή και δίχως διάρκεια όταν ξεκινούσε τους αγώνες.
Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που γύρισε ένα παιχνίδι. Έστω και απέναντι στην Δόξα, έστω και στο Καυτανζόγλειο που παρείχε ουσιαστικά συνθήκες έδρας, η αίσθηση του να ανατρέπεις σε είκοσι λεπτά το 1-0 σε 1-2, μόνο θετικά θα επιδράσει στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.
Το ματς, πάντως, δεν είναι το ιδανικό για αξιόπιστα συμπεράσματα. Με άλλο αντίπαλο, απέναντι στον οποίο θα χανόταν ευκαιρία σαν αυτή του Σανκαρέ και το πρώτο γκολ θα ερχόταν με τον τρόπο που το πέτυχε η Δόξα, ο πήχης θα ανέβαινε πολύ ψηλότερα για τους κίτρινους. Με καλή ψυχολογία, πλέον –και περισσότερο συγκεντρωμένοι- καλούνται για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα να κάνουν δυο συνεχόμενες νίκες! Και βλέπουμε...
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: