Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

"Αν δεν μας αφήσετε ελεύθερους, προσφυγή"!

Η μοναδική οδός μέσω της οποίας θα αποσυρθούν οι προσφυγές των Λεονάρντο και Καράμπελα είναι να δεχθεί η ΠΑΕ τη λύση των συμβολαίων τους χωρίς αξιώσεις.
"Αν δεν μας αφήσετε ελεύθερους, προσφυγή"!
Πραγματικά η κατάσταση πλέον στην ΑΕΚ έφτασε στο σημείο μηδέν, κάτι που αποδεικνύεται και από τις προσφυγές των Λεονάρντο και Καράμπελα. Επειδή αν μη τι άλλο η οδός της προσφυγής από μόνη της λειτουργεί (επιεικώς) αρνητικά για τον οποιοδήποτε σύλλογο, στην Ένωση εννοείται πως αναζητούν λύση για να αποφύγουν την ξεφτίλα.
Ο μοναδικός δρόμος για να αποφευχθεί το έγκλημα κατά της ΑΕΚ από τη νυν διοίκηση είναι να φτάσει σε συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές και με τους όρους που θα θέσουν εκείνοι φυσικά για να αποσύρουν τις προσφυγές τους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Λεονάρντο και Καράμπελας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να απορρίψουν τη δικαστική διαμάχη με την ΑΕΚ αν και εφόσον η ομάδα συμφωνήσει στο να τους αφήσει ελεύθερους. Αυτό είναι και το μήνυμα τους: Αφήστε μας ελεύθερους! Και δεν ξέρουμε πως θα καταφέρει η ΑΕΚ να αποφύγει να το κάνει πράξη.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: