Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Θέλει να φύγει σαν κύριος ο Μάκος!!

Ο Μάκος εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του από Γερμανία και Ιταλία, προσπαθώντας πριν αποφασίσει που θα πάει να εξασφαλίσει κάποια χρήματα στην ΑΕΚ.

Θέλει να φύγει σαν κύριος ο Μάκος

Ο Γρηγόρης Μάκος ετοιμάζεται να κουνήσει μαντήλι στην ΑΕΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Ο 25χρονος άσος είχε φέρει πρόταση ύψους 1 εκ. ευρώ πέρυσι, από ομάδα της Ιταλίας, όμως στην ΠΑΕ δεν την δέχτηκαν. Έτσι, όπως φαίνεται το διαζύγιο δεν τον γλιτώνουν, όμως με διαφορετικές συνθήκες. Παρά ταύτα, ο Έλληνας άσος όχι μόνο δεν θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο της προσφυγής, αλλά προσπαθεί να πείσει τους ενδιαφερόμενους να δώσουν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται στην ΑΕΚ.
Ο Μάκος έχει ενημερώσει σχετικά τον εκπρόσωπό του, ο οποίος προσπαθεί να κλείσει deal με τον γερμανικό σύλλογο που έχει κάνει επίσημη πρόταση, ώστε να αποκτηθεί ο άσος της Ένωσης ως δανεικός με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.
Οι συζητήσεις που υπάρχουν με τον Ιταλικό ενδιαφερόμενο σύλλογο, ωστόσο, είναι σε άλλο κλίμα, αφού οι ιθύνοντες της ενδιαφερόμενης ομάδας δεν δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν χρήματα στην ΑΕΚ και προτιμούν ο παίκτης να προχωρήσει σε προσφυγή και να τον αποκτήσουν με τον ίδιο τρόπο που πήγε ο Γκέντσογλου στην Σαμπτόρια. Κάτι τέτοιο δεν το δέχεται ο Μάκος, και έτσι οι Ιταλοί δεν έχουν και πολλές ελπίδες απόκτησής του.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: