Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Από τις αποδοκιμασίες στην αποθέωση!!

Ο Νέρι Καστίγιο πήρε ξανά... το όπλο του και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα των οπαδών του Αρη, με τους οποίους είχε έρθει σε ρήξη λόγω της συμπεριφοράς του.

Από τις αποδοκιμασίες στην αποθέωση!
Πόσο απέχουν οι αποδοκιμασίες από το χειροκρότημα; Στην περίπτωση του Νέρι Καστίγιο... τέσσερα γκολ -σε πρωτάθλημα και Κύπελλο-, αλλά κυρίως αλλαγή της συμπεριφοράς του στον αγωνιστικό χώρο.
Στο εντός έδρας παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό οι οπαδοί του Αρη εξέφρασαν την οργή τους για έναν παίκτη που εκνεύριζε με την αδιαφορία του.
Στη χθεσινή αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας αποθέωσαν τον Νέρι Καστίγιο που θέλουν να βλέπουν, έναν ποδοσφαιριστή που δικαιολόγησε το υψηλότατο συμβόλαιό του. Δεν ήταν μόνο τα δυο γκολ που πέτυχε ο Μεξικανός επιθετικός, τα οποία χάρισαν στην ομάδα του τη νίκη.
Ετρεχε, μάρκαρε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο που αγωνίστηκε και δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα με τη συμπεριφορά του.
Μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ ο Μεξικανός επιθετικός το αφιέρωσε πρώτα στον Ούμπιντες -με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις- και στη συνέχεια έτρεξε προς τις εξέδρες που φιλοξενούσαν τους οπαδούς των "κίτρινων", όπου και γνώρισε την αποθέωση.
Το ίδιο σκηνικό εξελίχθηκε και όταν έγινε αλλαγή στο 90', με τον Τριανταφυλλάκο να περνάει στη θέση του, και τους οπαδούς των "κίτρινων" να σηκώνονται όρθιοι και να τον χειροκροτούν.
Τον "αναγέννησε" η αποχώρηση του Πρόμπιερζ
Δεν ήταν μακριά η εποχή πάντως που ο Μεξικανός επιθετικός βρέθηκε μια ανάσα από την αποχώρησή του από το "Κλεάνθης Βικελίδης" με εισήγηση του Μίχαλ Πρόμπιερζ.
Ο Καστίγιο τελικά παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη και ο Πολωνός τεχνικός ήταν αυτός που κούνησε μαντίλι.
Φαίνεται πάντως ότι η απομάκρυνση του Πρόμπιερζ λειτούργησε ευεργετικά για τον Μεξικανό επιθετικό, ο οποίος ενώ μέχρι τότε δεν είχε σκοράρει, έχει πετύχει πλέον τέσσερα γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: