Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Στο «ψυγείο» ο Κωνσταντινέας και οι βοηθοί στο ΟΑΚΑ!!

Στο «ψυγείο» ο Κωνσταντινέας και οι βοηθοί στο ΟΑΚΑ
Όσοι εισηγήθηκαν το καλοκαίρι τη διεθνοποίηση του Πέτρου Κωνσταντινέα θα αισθάνονται σίγουρα… δικαιωμένοι για την επιλογή τους, καθώς ο Μεσσηνίος ρέφερι θα τιμωρηθεί για πολλοστή φορά φέτος, λόγω του μη καταλογισμού πέναλτι υπέρ του Τοροσίδη στα Πηγάδια. Πρόβλημα και για τους βοηθούς στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρατηρητής διαιτησίας της αναμέτρησης Ξάνθη-Ολυμπιακός, Μιχάλης Καλαθενός, έχει βάλει χαμηλό βαθμό στον Πέτρο Κωνσταντινέα, χρεώνοντάς του κυρίως τον μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Τοροσίδη από τον Εντιμάρ στο 90’.

Ο Μεσσήνιος ρέφερι θα μείνει για αρκετές αγωνιστικές εκτός ορισμών, καθώς θεωρείται πολλάκις υπότροπος, μιας και σχεδόν σε κάθε παιχνίδι που έχει σφυρίξει φέτος, τα έχει κάνει θάλασσα και έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα! Γεγονός που εκθέτει ανεπανόρθωτα την ΕΠΟ και την ΚΕΔ που το περασμένο καλοκαίρι του χάρισαν το σήμα της ΦΙΦΑ και τον έκαναν διεθνή.

Προβλήματα με τη διαιτησία υπήρξαν και στο ΟΑΚΑ, όχι όμως από τον Ανδρέα Παππά που σύμφωνα με τον παρατηρητή, Γιώργο Αμυγδαλή, ορθώς δεν έδωσε πέναλτι σε πτώσεις του Λέτο και του Ζέκα.

Ωστόσο, οι δύο βοηθοί Σωτηρόπουλος και Γεωργιάδης έχουν πάρει χαμηλό βαθμό και πιθανόν να μπουν στο «ψυγείο». Οι δυο τους έκοψαν από μία φορά τον Μήτρογλου με ανύπαρκτα οφσάιντ, ενώ ο πρώτος άφησε σε μια φάση τον Λέτο ο οποίος ερχόταν από αντικανονική θέση.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: