Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Μία… διαφορετική υποδοχή!!

Μία… διαφορετική υποδοχή
Δεν είναι λίγες οι φορές που οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν τύχει θερμής υποδοχής από τους οπαδούς της ομάδας τους σε αρκετά εκτός έδρας παιχνίδια… Αυτήν την φορά όμως, η υποδοχή που είχαν από περίπου 20 φίλους των «ερυθρόλευκων» μετά την ήττα στα Πηγάδια, ήταν διαφορετική. Μόνο Μέλμπεργκ και Μανιάτης χειροκροτήθηκαν.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» το βράδυ της Κυριακής μετά την ήττα από την Ξάνθη και οι παίκτες είδαν περίπου 20 οπαδούς να τους περιμένουν για να τους… αποδοκιμάσουν και μάλιστα ιδιαίτερα έντονα.

«Σοβαρευτείτε, μην πουλάτε το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό», ήταν το βασικό μήνυμα των οπαδών στους παίκτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με όλους τους άλλους, όταν πέρασαν μπροστά τους οι Μανιάτης και Μέλμπεργκ, οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» τους χειροκρότησαν, υπογραμμίζοντας έτσι ότι είναι οι δύο από τους οποίους δεν έχουν κανένα παράπονο.

Βέβαια, δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα καθώς ένας οπαδός άλλης ομάδας και όχι του Ολυμπιακού, πλησίασε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον έβρισε. Ο παίκτης των Πειραιωτών απάντησε αλλά πριν τα «αίματα ανάψουν» μεσολάβησαν οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: