Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

"Ήρθα σε μια ομάδα που με πίστεψε"

O Bαγγέλης Μάντζιος σε δηλώσεις του μίλησε για την αγωνιστική άνοδο του ΟΦΗ αλλά και του ίδιου στα τελευταία παιχνίδια ενώ έπλεξε και το εγκώμιο της ομάδας.
"Ήρθα σε μια ομάδα που με πίστεψε"


Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός του ΟΦΗ στην τηλεόραση της Nova
Για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα και αν ήταν το καλύτερο δώρο προς τους εορτάζοντες…
Ήταν το καλύτερο δώρο νομίζω, τι καλύτερο από το να πετυχαίνεις ένα διπλό εδώ στον Λεβαδειακό που ξέραμε ότι θα τα παίξει όλα για όλα σήμερα. Ήθελε τους βαθμούς, ήθελε τη νίκη, κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να μείνει στην κατηγορία. Έχουμε τρεις νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια που δώσαμε συμπεριλαμβανομένου και του κυπέλλου, τις οποίες και χρειαζόμασταν γιατί είχαμε μείνει λίγο πίσω. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και ανταμειβόμαστε πάλι.

Για την δική του εμφάνιση και την επιστροφή του στα καλά παιχνίδια τον τελευταίο καιρό είπε…
Όταν έχεις ανθρώπους που σ’ εμπιστεύονται, σ’ αγαπάνε και σου απονείμουν τα εύσημα είναι ότι καλύτερο. Ήρθα σε μία ομάδα που με πίστεψε, με αγάπησε, με δέχθηκε από την αρχή, προσπαθώ κι εγώ για το καλύτερο.Όπως έχω ξαναπεί είχα πέρυσι έναν τραυματισμό, δούλεψα πολύ το καλοκαίρι, έχω επανέλθει νομίζω καλύτερος από ποτέ, προσπαθώ να πετυχαίνω γκολ, να βοηθάω την ομάδα μου με ασίστ.

Για τις συμβουλές που του δίνει ο Αναστόπουλος…

Αλλο στιλ διαφορετικό από εμένα. Μου δίνει συμβουλές να μην βγαινω από την περιοχή αν και μου αρέσει να βγαίνω γιατί είμαι ένας παίκτης που μου αρέσει να συμμετέχω στο παιχνίδι. Βασική του συμβουλή του είναι να μην βγαίνω πολύ έξω από την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: