Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Όταν το γυναικείο κορμί "μιλάει"!!

Το γυναικείο σώμα είναι ένα έργο τέχνης , άξιο θαυμασμού, είτε είναι ντυμένο είτε γυμνό.

Όταν το γυναικείο κορμί "μιλάει"!
Άν μάλιστα καταφέρετε και ξεκολλήσετε τα μάτια σας απο το στήθος και τα οπίσθια, έστω και για λίγα λεπτά, μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά...
Δώστε προσοχή σε αυτά τα πέντε σημάδια του γυναικείου κορμιού και θα καταλάβετε πολλά περισσότερα απο όσα ξέρει η ίδια για τον εαυτό της.
1) Οι κόρες των ματιών της!
Άν πραγνατικά σας θέλει και διεγείρεται απο εσάς (όχι μόνο σεξουαλικά) , τότε σίγουρα οι κόρες των ματιών της θα διασταλλούν. Αυτό συμβαίνει γιατί νοιώθει έντονο ενθουσιασμό, και έτσι ο εγκέφαλός, δίνει εντολή να μεγαλώσουν και να φωτίσουν οι ίριδες των ματιών της.Με αυτόν τον τρόπο, πήρατε το πράσινο φώς και ήρθε η ώρα να κάνετε την επόμενη κίνησή σας.

2)Οι βλεφαρίδες της!!
Ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά το βλέμμα της. Άν εκείνη ανοιγοκλείνει τα μάτια της περισσότερο απο το φυσιολογικό(δηλαδή πάνω απο 15 φορές το λεπτό) σημαίνει πως της αρέσετε πολύ και όλα πάνε καλά! Αυτό που έχετε να κάνετε τότε είναι να της ρίξετε το πιο σαγηνευτικό σας βλέμμα, μια ματιά σέξι, επιβλητική και γεμάτη υποσχέσεις.

3)Η κοιλιά της!!
Άν θέλετε να ανοίξετε κουβέντα για ένα σοβαρό θέμα τότε παρατηρήστε την αναπνοή της. Άν η κοιλιά και το στήθος της εκτείνονται ήρεμα με κάθε εισπνοή, τότε σημαίνει πως παίρνει βαθιές ανάσες άρα είναι χαλαρή και μπορείτε να της μιλήσετε. Αλλιώς, αφήστε την κουβέντα για άλλη μέρα.
 
4)Η μύτη της!!
Άν θέλετε να τη μαγέψετε και να μην ξεκολλάει απο δίπλα σας..απλά μαγειρέψτε της. Η αίσθηση της όσφρησης είναι πολύ σημαντική για μια γυναίκα. Πηγαίνετε στην κουζίνα, εμπνευστείτε και χαρίστε της, τις πιο απίστευτες μυρωδιές. Μια συμβουλή: μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στο μενού σας ξηρούς καρπούς και μπανάνα γιατί σύμφωνα με μελέτες, τα αρώματά των συγκεκριμένων τροφών, αυξάνουν τη ροή του αίματος στον κόλπο της γυναίκας και πιθανόν μετά το φαγητό θα "σκοράρετε".
 
5)Το στήθος της!!
Μια απο τις πιο ερωτογενείς ζώνες τις γυναίκας που εύκολα μπορεί να σας προδώσει το πώς νοιώθει για εσάς και το τι θέλει. Καταρχήν, όταν το γυναικείο στήθος αρχίζει να γίνεται ρόζ σημαίνει πως όλα βαίνουν καλώς καθώς αρχίζει να μεταβάλλεται η πίεση και η κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον, αν διαπιστώσετε μια μεταβολή στο μέγεθος τους, τότε είστε σίγουρα σε καλό δρόμο, καθώς έχει αποδειχθεί πως τα στήθη μιας γυναίκας μεγαλώνουν τουλάχιστον κατά 25% , όταν έχει ανάψει και κάνει πονηρές σκέψεις.

πηγή: sportygossip.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: