Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Η "καυτή" ατζέντα της ΚΑΕ!!

Η συνάντηση με Γεωργούλη, οι δηλώσεις του Αλεξανδρή και το ενδιαφέρον ρώσων για Τζέιμς.
Η "καυτή" ατζέντα της ΚΑΕ
Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ρόστερ υπό καθεστώς κρίσης στον ΑΡΗ. Οι φορείς του συλλόγου αναλαμβάνουν δράση και προσπαθούν να επαναφέρουν την ηρεμία. Οι τρεις άξονες αναμένεται να επηρεάσουν σε σημαντικό βαθμό το άμεσο μέλλον του Αυτοκράτορα.
1) Συνάντηση με Γεωργούλη
Αύριο το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με τον Τάκη Γεωργούλη ώστε να τεθεί και πάλι το θέμα ενεργοποίησης της πρότασής του για την ΚΑΕ χωρίς παρέμβαση πρωτοδικείου. Η μεσολάβηση κυρίως του Γιάννη Γρανούζη ίσως δημιουργήσει νέα δεδομένα στην υπόθεση ώστε η ομάδα Γεωργούλη να το ξανασκεφτεί. Η προσπάθεια του προέδρου της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ είναι στη συνάντηση που θα έχει, σύμφωνα με πληροφορίες στα γραφεία του γνωστού επιχειρηματία, να καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι ώστε να βρεθεί η απαραίτητη λύση.
2) Οι δηλώσεις Αλεξανδρή ‘πόνεσαν’ τον σύλλογο
«Άστοχες» χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή, στη “media day” πριν τον αγώνα με τη Ντόνετσκ, ο Γιάννης Δαμιανίδης. Η δυσφορία για τα λεγόμενα του προπονητή της ομάδας είναι έντονη από τη διοίκηση της ΚΑΕ. Κατά την επιστροφή της ομάδας από την Ουκρανία θα πραγματοποιηθεί μία συνάντηση των δύο αντρών με σκοπό την εκτόνωση της κόντρας που έχει δημιουργηθεί. Είναι φανερό πως υπάρχει διάσταση απόψεων διοίκησης-Αλεξανδρή και η φημολογία που έχει αναπτυχθεί δεν οδηγεί πουθενά.
3) Ενδιαφέρον από Ρωσία για Τζέιμς
Τα δημοσιεύματα των Σέρβων για ενδιαφέρον της Παρτιζάν σχετικά με τον Τζέιμς καλά κρατούν. Σύμφωνα όμως με καλά πληροφορημένες πηγές έντονο ενδιαφέρον αναμένεται να εκφράσει Ρωσική ομάδα που είναι διατεθειμένη να τον αποκτήσει ως μεταγραφή.
Βάσει των δημοσιευμάτων η ομάδα του Βελιγραδίου θέλει να αποκτήσει τον Αμερικανό ως ελεύθερο, περίπτωση που οι Κίτρινοι την αποκλείουν ως αδύνατη. Στον αντίποδα μία γενναία οικονομική πρόταση από τους Ρώσους ενδεχομένως να αλλάξει τα δεδομένα περί αποχώρησης του 26χρονου πόιντ γκαρντ καθώς τότε θα μετρήσει κυρίως η θέληση του παίκτη που αν μείνει ανένδοτος δεν θα αφήσει περιθώρια.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: