Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Κασίγιας: «Το δικό μου ταξίδι…»


Κασίγιας: «Το δικό μου ταξίδι…»
Τις εξακόσιες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις συμπλήρωσε ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος αγωνίζεται από το 1999 στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Για αυτό τον λόγο ο Ισπανός τερματοφύλακας «ανέβασε» δήλωση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό για όσα έχει πετύχει όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα, ο αρχηγός της «βασίλισσας» ευχαρίστησε όσους έχει συνεργαστεί και τον βοήθησε να πετύχει κάποια από τα όνειρά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κασίγιας μετράει 439 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 27 στο Κύπελλο Ισπανίας, 118 στην Ευρώπη και 16 σε άλλες διοργανώσεις.

Η δήλωσή του

«Όταν κάποιος, όπως στη δική μου περίπτωση, κοιτάξει πίσω και δει το δρόμο που έχει διανύσει, απλά θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που συνεργάστηκαν μαζί τους. Έχουν περάσει περισσότερα από δώδεκα χρόνια και πρέπει να ομολογήσω ότι έχω βιώσει μερικές συναρπαστικές στιγμές

Υπήρχαν κάποιες καλές και άσχημες στιγμές στην καριέρα μου. Ωστόσο, θα ήθελα να ξεχωρίσω τις σημαντικότερες. Το ντεμπούτο μου σε ηλικία 18 ετών, το πρώτο Champions League, το πρώτο μου πρωτάθλημα, το Euro, το Μουντιάλ, η μέρα που αναδείχτηκα καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο και άλλες πολλές…

Για αυτά και πολλά ακόμα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα πέτυχα χάρη σε όλους! Χάρη σε εσάς, έχω αυτό το ταξίδι…
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: